Market çalışanını gizlice fotoğraflayan şahıs tutuklandı - Karabük Haber Postası
market calisanini gizlice fotograflayan sahis tutuklandi 3YUnd3UR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Market çalışanını gizlice fotoğraflayan şahıs tutuklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir markette çalışanın gizlice fotoğraflarını çektiği savıyla gözaltına alınan kuşkulu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süreçler sırasında intihara kalkışması polis gruplarının dikkati sayesinde önlendi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir markette argümana nazaran alışveriş yapan bir kişi; Ş.Ü isimli şüphelinin market çalışanının önünden geçerken gizlice fotoğrafını çektiğini fark etti. Durumu fark eden çalışan ve öteki market vazifelileri şahsı yakalayarak durumu gruplara bildirdi. Olay yerine gelen market çalışanının eşi, Ş.Ü.’yü etkisiz hale getirerek polis takımlarına teslim etti. Emniyete götürülen şüphelinin telefonunda yapılan incelemede market çalışanına ilişkin gizlice çekilmiş fotoğraflar tespit edildi.

İfadesi alınan Ş.Ü., nezarethaneye götürüldüğü sırada intihar etmeye teşebbüs etti. Polis gruplarının dikkati sayesinde son anda engellenen teşebbüs sonuçsuz kaldı. Kuşkulu, emniyetteki süreçlerinin akabinde “özel hayatın kapalılığını ihlal etme” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak kp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sağanak yağış sonrası dereler taştı

Karabük’te dün geceden beri etkili olan ve metrekareye düşen 20 kilogram yağış sonrası bazı dereler taşarken, belediye ekipleri kanallarda temizlik çalışması yaptı.

Yağışların etkili olduğu ve hafta sonuna kadar belli aralıklar devam etmesi beklenen sağanak yağış sonrası Arıcak deresi Soğuksu Mahallesi mevkiinde devam eden yeni kanal çalışması nedeniyle taştı. Taşan dere yatağının suları İlkokul bahçesine dolarken, bölgedeki iş makineleri de kanal ağzında bulunan boruların tıkanmaması için çalışma yaptı. Belediye ekipleri ise TOKİ konutlarının bulunduğu alandan geçerek Filyos Irmağına bağlanan kanalın ağzında temizlik çalışması yaparak tıkanmasını önlemeye çalıştı.
Meteoroloji bölge genelinde hafta sonuna kadar sağanak yağış olarak devam edeceği uyarısında bulunarak vatandaşların muhtemel su baskınlarına karşı tedbirli olmalarını istedi.
Kent genelinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur sonrası Safranbolu ilçesinde metrekareye 24 kilogram, Yenice ilçesine ise 31 kilogram yağış düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin