Başıboş Pitbull Dehşet Saçtı

Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2023 14:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde tasmasız ve başıboş bırakılmış pitbull cinsi köpek aynı cadde üzerinde anne ve kızı ile kendilerine ait sahipli köpeğe defalarca saldırdı. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Konuk Caddesi üzerinde meydana geldi. Anne Ayten Kibar, kızı ve 6 yıldır beraber yaşadıkları terrier cinsi köpekleriyle yürüyüş yaptıkları sırada başıboş tasmalı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Küçük köpeği dişlerinin arasına alan pitbull defalarca sallayarak köpeği yaraladı. Köpeklerini pitbullun dişlerinden güçlükle kurtaran Anne Ayten Kibar ve kızı da pitbullun saldırısına uğradı. Yaptıkları hamlelerle saldırıdan kurtulan anne Ayten Kibar ve kızı bölgeden uzaklaşmaya çalıştıkları sırada 50 metre sonra yeniden aynı köpeğin saldırısına uğradı. Olaydan anne ve kızı yara almadan kurtulurken köpeklerinde ciddi yaralanmalar meydana geldi. Veterinerde tedavi edilen terrier cinsi köpekleri dışarı çıkmaya korkar hale geldi. Köpek saldırısının kendilerinde travmaya neden olduğunu köpeklerinde ise boyun kısmında ciddi yaralanmalara yol açtığını söyleyen Ayten Kibar, “Manisa merkezdeki Konuk Caddesinde pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradık. Köpekte tasma vardı fakat başıboş geziyordu. 6 yıldır beraber yaşadığım terrier cinsi köpeğimiz ağır travma geçiriyor. Veterinere götürüp aşısını yaptırdık. Bizim için de travmatik bir olaydı. Haberlerde izlediğim olay bizim başımıza geldi. Yolda yürürken tasmalı bir pitbull kızımın yanında saldırdı. 50 metre sonra yine aynı köpek tarafından saldırıya uğradık. Bizde sadece üzücü bir travma oluşturdu. Köpeğimde boyun kısmından diş yaralanmaları var. Bakımını yaptırdık ama tabi dışarı çıkaramıyoruz. Bizde dışarı çıkaramama korkusu var. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu durumun cezalandırılmasını istiyorum. O köpeğin de başıboş sokaklarda gezip daha fazla insanın canını yakmasını istemiyorum” dedi. Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasında https://youtu.be/iMpRCTu1Tf8 Öte yandan, pitbull saldırısı bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Anne ve kızının sokakta yürürken arkalarından yanaşan pitbull cinsi köpek, anne ve kızının sahiplendiği terrier cinsi köpeğin boynuna saldırması ve köpeği sallaması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. (İHA)

Ters yönden gitmişti: 3 ay ehliyetine el koyuldu, 9 bin lira para cezası

Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da geçtiğimiz gün D-100 kara yolunda zıt şeritten ilerleyerek kazaya davetiye çıkartan Tofaş marka arabanın şoförüne, 9 bin 267 lira para cezası kesilerek, 3 ay mühletle ehliyetine el koyuldu.

Olay, 23 Şubat tarihinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bolu’nun Çaydurt bölgesinde gece saatlerinde plakası aşikâr olmayan Tofaş marka araba, aksi şeride girdi. Ankara istikametini tersten ilerleyen araba, kilometrelerce gitti. Baht yapıtı önüne araç çıkmayan ve kazaya davetiye çıkartan şoförün tehlikeli yolcuğu bir öbür vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Reaksiyon yağan imajların akabinde Bolu Valiliği harekete geçti. Kazaya davetiye çıkartan şoför, Bölge Trafik Polisi ve Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından tespit edildi. Şoförün 3 ay mühletle ehliyetine el koyularak 9 bin 267 lira ceza kesildi.

"3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır"
Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı takımlarımız tarafından aracın plakası ve şoförü tespit edilerek yakalanmıştır. Araç şoförü hakkında "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma" hatasından 3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır" sözlerine yer verildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.