Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkililerini ağırladı.
Gelir İdaresi Grup Başkanı İmdat Türkay, Sektörel Risk Analizi Daire Başkanı Hüseyin Diler ve Karabük Defterdarı Hülya Yelimlieş’ten oluşan heyet, KTSO’yu ziyaret ederek Başkan Çapraz ile bir araya geldi.
Ziyarette, KTSO üyelerinin ve sektör temsilcilerinin sahada karşılaştıkları sorunlara ilişkin talep ve çözüm önerileri, Başkan Fatih Çapraz tarafından yetkililere iletildi. İstişare havasında geçen görüşmede, mevcut uygulamalar ve sektör beklentileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, nazik ziyaretleri ve istişareye açık yaklaşımları için heyete teşekkür etti. Çapraz, “Oda üyelerimizin görüş ve beklentilerini ilgili makamlara doğrudan iletme fırsatı bulmaktan büyük memnuniyet duyduk. Üretimin ve ticaretin içinde yer alan iş insanlarımızın yaşadığı güçlüklerin ve önerilerin dinlenmesi, çözüm süreçleri için oldukça değerli.” ifadelerini kullandı. Ziyarette; KTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ümit Hakan Yılmaz ve KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya da hazır bulundu.