Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Haziran, 2018 13:45 tarihinde yayınlandı
0

Mahalleler  Ramazan eğlenceleri ile şenleniyor

Yeşil Mahalle Esentepe kapalı pazar yerinde Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Yeşil Mahalle Esentepe Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile başlayan program çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Her gün bir mahallede düzenlenen Ramazan eğlenceleri ile hoşça vakit geçiren minikler, düzenlenen yarışmalarda da ter döküyor. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtılıyor. Çocuklarıyla birlikte etkinliğe katılan aileler ise yaptıkları açıklamada; “Çocuklarımızla birlikte Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Ramazan etkinliklerinin bizim mahallede düzenlenmesinden dolayı çok mutluyuz. Burada çocuklarımızla birlikte çok güzel bir gece geçirdik. Karabük Belediyemize, çocuklarımıza böylesine güzel bir eğlenceyi sundukları için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin