blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mahalle muhtarında doğalgaz tepkisi, “Sözler yerine getirilsin”

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesi Kokurdan Mahallesi Muhtarı Aydemir Akbaş, doğalgaz altyapısı konusunda yaşanan gecikmelere tepki gösterdi.
Muhtar Akbaş, mahallede yapılan girişimlerin sonuçsuz kaldığını belirterek, "Yerel seçimlerden sonra yönetimler değişse de projeler ve yatırımlar devam etmelidir" dedi. Akbaş, Çatalağzı’nın 7 mahallesine doğalgaz altyapısının tamamlandığını ancak Kokurdan ve Kırımsa mahallelerinin bu hizmetten geri kaldığını vurguladı. Mahalle muhtarları ve belediye başkanıyla birlikte yaptıkları girişimler sonucunda söz aldıklarını belirten Akbaş, "Sözler yerine getirilsin, malum yerel seçimlerden sonra yönetimler değişse de projeler yatırımlar devam etmelidir. Çatalağzı’nın 7 mahallesine geneline yapılan doğalgaz altyapısı ile dağıtımı gerçekleştirildi. Her hizmet gibi (yol, su , elektrik) bu hizmetten de faydalanmak Kokurdan ve Kırımsa Mahalleleri için ötelendi. Bizde mahalle muhtarları ve belediye başkanımızla girişimler yaptık nihayetinde sözünü aldık. Ama geldiğimiz noktada katı yakıt ile beslenen ısıtma sistemlerini söküp atan vatandaşlara ’Kasım ayında doğalgaza kavuşacaksınız’ demek ne benim suçum nede görevim" dedi.
Muhtar Akbaş, Kokurdan Mahallesi sakinlerinin yüzde 50’sinin şartlı ön abonelik yaptığını ifade ederek, "Şartlı ön aboneliğini yüzde 50 si yapmış olan Kokurdan Mahallesine bu geçikmenin neden olduğunu kim anlatmak isterse buyursun gelsin. Yada çalışmaları hızlandırma konusunda yardım edecek bir yetkili lütfen bize yardım etsin" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin