Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen iş kazasında bir madenci yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesi’nde meydana gelen kazada, maden işçisi N.T., düşerek yaralandı. Yaralı madenci olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan madencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerine gelen Genel Maden İş Sendikası Amasra Şube Başkanı Ümit Çınar, “Ocağın içerisinde rahatsızlık geçirdi. Kurum ambulansı ile Müessese Müdürlüğü girişine getirdik. Daha donanımlı olması nedeniyle 112 ambulansını da çağırdık. Şimdi Devlet Hastanesi’ne götürülüyor” dedi.


Maden ocağında iş kazası: 1 yaralı
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

