Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Maden ocağında iş kazası: 1 yaralı

Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen iş kazasında bir madenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesi’nde meydana gelen kazada, maden işçisi N.T., düşerek yaralandı. Yaralı madenci olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan madencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Genel Maden İş Sendikası Amasra Şube Başkanı Ümit Çınar, “Ocağın içerisinde rahatsızlık geçirdi. Kurum ambulansı ile Müessese Müdürlüğü girişine getirdik. Daha donanımlı olması nedeniyle 112 ambulansını da çağırdık. Şimdi Devlet Hastanesi’ne götürülüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turk yildizlari ve soloturkten samsun semalarinda nefes kesen gosteri SnaqSBKr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK’ten Samsun semalarında nefes kesen gösteri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Samsun semaları, Türk Hava Kuvvetleri’nin göz bebeği akrobasi ekipleri Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK’ün gösterileriyle şölene dönüştü. On binlerce vatandaş sahillere akın ederek unutulmaz anlara tanıklık etti.

19 Mayıs kutlamaları kapsamında hava gösterileri Doğupark sahili ve şehir semalarında yapıldı. Vatandaşlar Doğupark ve sahil bandını doldururken, uçakların gökyüzünde sergilediği manevralar büyük heyecan oluşturdu. Türk Yıldızları’nın senkronize uçuşları ile SOLOTÜRK’ün yüksek hız ve keskin dönüşlerden oluşan gösterileri izleyenlerden yoğun alkış aldı.

Gösteriler sırasında vatandaşlar cep telefonlarıyla o anları kaydederken, özellikle gençler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Samsun semalarında görsel şölen oluşturan gösteriler, 19 Mayıs coşkusunu zirveye taşıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin