Maden Kazalarını Araştırma Komisyon Zonguldak'a Gelecek - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2014 07:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Maden Kazalarını Araştırma Komisyon Zonguldak’a Gelecek

ZONGULDAK Manisa’nın Soma ilçesindeki maden kazasını araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri, Zonguldak’a gelecek. Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazalarının araştırılarak alınması gereken iş sağlığı ve iş güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri, 26-27 Haziran 2014 tarihleri arasında Zonguldak’a çalışma ziyaretinde bulunacak. 27 Haziran Cuma günü TTK Kozlu Müessesi’nde madene inerek incelemelerde bulunacak olan Komisyon üyeleri, Merkez Tahlisiye İstasyonu’na giderek Soma’da arama kurtarma çalışmalarında bulunan tahlisiye ekipleri ile de görüşecek. Komisyon heyeti, iş güvenliği ve işçi sağlığı hakkında işçilerle ve sendika temsilcileri ile görüşecek. TTK İş Güvenliği Daire Başkanlığı’nın brifinginin ardından heyet Ankara’ya hareket edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin