Maden İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Aralık, 2022 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Maden İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden maden işçisi İhsan Ergünbaş memleketi Yenice’de toprağa verildi.
Önceki akşam Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde özel bir maden ocağında 16.00-24.00 vardiyasında yaşananan kazada, raydan çıkan vagonun altında kalan 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Ergünbaş’ın cenazesi işlemlerinin ardından memleketi olan Karabük’ün Yenice ilçesinin Şirinköy Köyüne getirildi. Şirinköy Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından maden işçisinin cenazesi Erfeyli Aile Mezarlığı’nda defnedildi.
Cenaze namazına Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar ile meslektaşları katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye baskani siir okudu ilcenin tarihi gecmisi canlandi Du4HEA9b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye başkanı şiir okudu, ilçenin tarihi geçmişi canlandı

Edebiyata olan ilgisiyle bilinen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün, Akçakoca ilçesindeki tarihi mekanlarda çekilen ve Yahya Kemal Beyatlı’nın “Rindlerin Akşamı” şiirini seslendirdiği 11’inci klibi sosyal medyada yayınlandı.

Edebiyata ve şiire ilgisiyle tanınan Belediye Başkanı Faruk Özlü, kentin tarihi ve turistik noktalarının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü şiir klip çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet Ran, Ahmet Haşim ve Cahit Sıtkı Tarancı gibi Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin 10 farklı eserini okuyan Başkan Özlü, son çalışmasında Yahya Kemal Beyatlı’nın “Rindlerin Akşamı” şiirine yer verdi.

Şiir için Akçakoca ilçesinin sahili, Yukarı Mahalle ve Tarihi Cezaevi gibi mekanlarında çekilen klip, Özlü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Başkan Özlü’nün paylaştığı 11’inci şiir klibi, izleyicilerden ilgi gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin