Maç Sonrası Gerilim Yükseldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
02 Şubat, 2025 19:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Maç Sonrası Gerilim Yükseldi

Karabük 1. Amatör Lig’de oynanan 5000 Evlerspor – Eskipazar Belediyespor maçının devre arasında hem saha hem de tribünler karıştı. Polis ekipleri saha içinde ve dışındaki olaylara cop ve biber gazı kullanarak müdahale etti.

Karabük 1. Amatör Lig takımlarından 5000 Evlerspor ile Eskipazar Belediyespor karşı karşıya geldi. 5000 evler sahasında oynan müsabakanın ilk yarısının 1-1 berabere bitmesinin ardından önce saha içindeki futbolcular ve yöneticiler tekmeli yumruklu birbirine girdi. Polisin cop ile müdahale ettiği olayda futbolcular güçlükle ayrılırken, bu sefer maçı izleyen iki takımın taraftarının da birbirlerine küfür ve taş atması sonucu olaylar saha dışına taştı. Çevik kuvvet ve çok sayıda polisin sevk edildiği kavgayı polis biber gazı ve cop kullanarak ayırdı. 3 taraftarın gözaltına alındığı maçta hakem her iki takımdan 5’er oyuncuyu atarak maçı iptal etti.

Bu sırada bazı taraftarlar ise Eskipazar Belediyespor aracının lastiklerinin havasını indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin