Reklam
Reklam
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Mart, 2026 15:02 tarihinde yayınlandı
0

LÖSEV: “Karabük’ten Sizlere Sesleniyoruz”

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ramazan ayı dolayısıyla Karabük’ten vatandaşlara bağış çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada, “Karabük’ten sizlere sesleniyoruz. Ramazan bağışlarınızla çocuklar iyileşsin” ifadelerine yer verildi.

LÖSEV yetkilileri, yapılacak bağışların lösemiyle mücadele eden çocukların tedavi süreçlerine ve ihtiyaçlarına destek sağlayacağını belirterek, vatandaşları dayanışmaya davet etti. Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çekilen açıklamada, desteklerin çocuklara umut olacağı vurgulandı.

LÖSEV’e Nasıl Bağış Yapılabilir?

Ramazan ayında destek olmak isteyenler şu yollarla bağış yapabiliyor:

  • Türkiye’deki tüm bankaların bağış ekranları üzerinden
  • Ülke genelindeki PTT şubelerinden
  • LÖSEV ofislerini arayarak veya ziyaret ederek
  • Tüm faturalı hatlardan 3406’ya “BAĞIŞ” ya da 1998’e “FİTRE” yazarak SMS göndererek

Detaylı bilgi almak ve bağışta bulunmak isteyenler 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV Vakıf Merkezi’ne ulaşabiliyor ya da www.losev.org.tr adresinden süreç hakkında bilgi edinebiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta protokol bayramlasti 9t5HjFY4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta protokol bayramlaştı

Zonguldak’ta Kurban Bayramı dolayısıyla Polisevi’nde düzenlenen bayramlaşma programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ev sahipliği yaptı.

Bayramlaşma törenine Zonguldak milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Eylem Ertuğ Ertuğrul’un yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, emniyet ve askeri teşkilat mensupları, gazilerimiz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın toplumsal dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli günlerden biri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm Zonguldaklıların bayramını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Bayram süresince vatandaşlara trafik kurallarına uyulması yönünde de çağrıda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, özellikle bayram yolculuklarında dikkatli olunmasının önemine vurgu yaparak, “Trafikte alacağımız küçük tedbirler büyük acıların önüne geçer. Kurallara uymak önce kendimizden başlar. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için herkesin daha duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin