Bartın’da yaşayan ve lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki Onur Kaan Aydın için Ulus ilçesi kök hücre ve kan bağış kampanyası düzenlendi.
Ulus ilçesindeki öğretmen evinde sabah saat 10:30’da başlayan kök hücre ve kan bağış kampanyası akşam saat 18:30’a kadar devam etti.
Akbaş Köyü Muhtarı Yıldıray Aydın’ın lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki oğlu Onur Kaan için gerçekleştirilen kampanyaya ilçe halkı ağır ilgi gösterdi. Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ve ilçe protokolü de kampanyaya ilgi göstererek, kök hücre ve kan bağışında bulundu. Kızılay tarafından gerçekleşen ve 8 saat süren bağış kampanyasında, 54 ünite kan, 33 ünite ise kök hücre toplamdı


0
Lösemi hastası küçük Onur için kan bağış kampanyası düzenlendi
0
“Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek
Safranbolu ilçesinde, 2025–2035 Aile ve Nüfus 10 Yılı etkinlikleri kapsamında “Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek.
Aile bağlarını güçlendirmek ve çevre bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 17 Mayıs 2026 Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Yürüyüş, Sarıçiçek Köprücek Mevkii’nden başlayıp Sarıçiçek Göleti’nde sona erecek.
Doğayla iç içe gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte yürüyüş yaparak hem sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekecek hem de ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturacak.
Yetkililer, “Geleceğimiz için el ele, ormanlarımız için omuz omuza” sloganıyla düzenlenecek etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

