Bartın’da yaşayan ve lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki Onur Kaan Aydın için Ulus ilçesi kök hücre ve kan bağış kampanyası düzenlendi.
Ulus ilçesindeki öğretmen evinde sabah saat 10:30’da başlayan kök hücre ve kan bağış kampanyası akşam saat 18:30’a kadar devam etti.
Akbaş Köyü Muhtarı Yıldıray Aydın’ın lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki oğlu Onur Kaan için gerçekleştirilen kampanyaya ilçe halkı ağır ilgi gösterdi. Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ve ilçe protokolü de kampanyaya ilgi göstererek, kök hücre ve kan bağışında bulundu. Kızılay tarafından gerçekleşen ve 8 saat süren bağış kampanyasında, 54 ünite kan, 33 ünite ise kök hücre toplamdı


Lösemi hastası küçük Onur için kan bağış kampanyası düzenlendi
Şiddetli dolu etrafı beyaza bürüdü: Alt geçitler suyla doldu
Bolu’da gün boyu aralıklarla devam eden sağanak yağış, öğleden sonra şiddetini artırarak yerini doluya bıraktı. Aniden bastıran dolu yağışı kenti adeta beyaza bürürken, yollar ve alt geçitler göle döndü.
Bolu kent genelinde sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan sağanak yağış, öğleden sonra yerini şiddetli doluya bıraktı. Yaklaşık yarım saat boyunca aralıksız devam eden yağış sebebiyle kentin bazı noktaları kısa sürede adeta beyaz örtüyle kaplandı.
Alt geçitler göle döndü
Şiddetli yağışın ardından kentin en önemli ulaşım ağlarından biri olan D-100 kara yolunun yol kenarları ve alt geçitler suyla dolup taştı. Adeta göle dönen alt geçitlerde ilerlemekte güçlük çeken sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Su birikintileri nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar meydana gelirken, vatandaşlar ve araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

