Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Lise öğrencisinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada 1 tutuklama

Ordu’da 16 yaşındaki lise öğrencisinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, özel bir kolejde 10’ncu sınıf öğrencisi olan Arda Yılmaz’ı (16) bıçaklayarak ölümüne neden olan A.A.G. (17) yakalanmıştı. Konuyla ilgili K.Y. (17) ve A.A. (17) isimli şahıslar da gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A.G. tutuklanırken, A.A. adli kontrol şartı ile K.Y. ise serbest bırakıldı. Tutuklanan A.A.G.’nin annesi, mahkeme çıkışında “Biz hep beraber buradayız” diye oğluna seslendi.

Öte yandan, A.A.G.’nin olay günü motosiklet ile şov yapmak istediği, dengesini kaybedip düşme aşamasına gelince öğrencilerin bu duruma güldüğü, şahsın gülen öğrencilerin üzerine yürüdüğü iddia edildi. Hayatını kaybeden lise öğrencisi Arda Yılmaz’ın ise olaya müdahale etmek isterken bıçaklandığı ileri sürüldü.

Öte yandan, hayatını kaybeden Arda Yılmaz’ın cenazesi, Gürgentepe ilçesi Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akmescit Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin