Lise öğrencisinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada 1 tutuklama - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Lise öğrencisinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada 1 tutuklama

Ordu’da 16 yaşındaki lise öğrencisinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, özel bir kolejde 10’ncu sınıf öğrencisi olan Arda Yılmaz’ı (16) bıçaklayarak ölümüne neden olan A.A.G. (17) yakalanmıştı. Konuyla ilgili K.Y. (17) ve A.A. (17) isimli şahıslar da gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A.G. tutuklanırken, A.A. adli kontrol şartı ile K.Y. ise serbest bırakıldı. Tutuklanan A.A.G.’nin annesi, mahkeme çıkışında “Biz hep beraber buradayız” diye oğluna seslendi.

Öte yandan, A.A.G.’nin olay günü motosiklet ile şov yapmak istediği, dengesini kaybedip düşme aşamasına gelince öğrencilerin bu duruma güldüğü, şahsın gülen öğrencilerin üzerine yürüdüğü iddia edildi. Hayatını kaybeden lise öğrencisi Arda Yılmaz’ın ise olaya müdahale etmek isterken bıçaklandığı ileri sürüldü.

Öte yandan, hayatını kaybeden Arda Yılmaz’ın cenazesi, Gürgentepe ilçesi Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akmescit Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin