Reklam
Reklam

Lise öğrencileri besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastanelik oldu

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da okul etrafında bulunan bir işletmeden yemek yedikten sonra rahatsızlanan 25 lise öğrencisi hastanelik oldu. Tedavi altına alınan öğrencilerin sıhhat durumlarının düzgün olduğu öğrenildi.

Bartın Valiliğinden mevzuyla ilgili yapılan açıklamada, “Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesinde eğitim gören ve okul etrafında bulunan bir işletmeden yedikleri yemek sebebiyle rahatsızlanan 25 öğrenciden 17’si başvurdukları hastanede ayakta tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiş, 8 öğrenci ise raporlu olarak meskenlerinde istirahat etmekte olup tüm öğrencilerimizin genel sıhhat durumu güzeldir. İlimiz genelindeki tüm okullarımızda yemekhane, kantin vb. beslenme alanlarında kontrollerimiz tertipli olarak yapılmaktadır” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin