Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Mart, 2022 23:14 tarihinde yayınlandı
0

Lise 2. Sınıf Öğrencisi İki Arkadaş Ağaca Asılı Halde Bulundu

(İHA) – Karabük’te arkadaşlarına attıkları konum ve “bunu ailemize iletin” mesajı üzerine konuma giden arkadaşları 2 lise öğrencisini iple ağaca asılı halde buldu. “Telefonlarımızdaki nota bakın” yazılı bir not bulan polis, 2 lise öğrencinin sır ölümünün perde arkasını araştırıyor.

AW571578 01Karabük’te 75.Yıl Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri 15 yaşlarındaki Oğuzhan U. ve

Ömer Yusuf U., sabah evlerinde okula gitmek için çıktı. Okula gitmeyen 2 arkadaşAW571578 02 Yenişehir Mahallesi Çamlık Tabiat Orman Parkı’na gitti. Orman parkının iç kısımlarında tepelik bir alana çıkan iki arkadaş buradan öğle saatlerinde sınıf arkadaşına konum ile birlikte bunu aileme ilet mesajı gönderdi. Uzun süre arkadaşlarından haber alamayan sınıf arkadaşları okul çıkışı kendilerine attıkları konuma gittiklerinde Oğuzhan U. ve Ömer Yusuf U’nın bir ağacın dalında iple asılı buldu. Gördükleri manzara karşısında şoka giren öğrenciler durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri öğrencilerden birini ağacın dalına asılı vaziyette diğerini ise boynunda asılı ip ve kırılan ağaç dalı ile yerde cansız bedenlerini buldu. Polis 15 yaşındaki lise öğrencisi iki arkadaşın intihar ettiği şüphesi üzerinde dururken, intiharlarının arkasındaki sır perdesini ise telefonlarındaki mesajlarını inceledikten sonra çözeceği öğrenildi.

AW571578 07Sırt çantaları 50 metre aşağıda bulundu
Diğer yandan iki arkadaşın ağaca asılı halede bulundukları yerin 50 metre aşağısında okul çantaları ve yanındaki ağaç dalının altında bulunan kağıda ‘Telefonlarımızdaki notlara bakın’ yazılı not bulundu.

Vali olay yerine geldi
Olayın haber verilmesi üzerine Karabük Valisi Fuat Gürel, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgiler aldı. Oldukça üzgün olduğu görülen Vali Gürel, bir süre sonra olay yerinden ayrıldı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası 2 liseli arkadaşın cansız bedenleri ormanlık alandan indirilerek, otopsi yapılmak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

AW571578 15

Bizi sosyal medyadan takip edin
geceyi aydinlatan simsekler gorsel solen sundu mOL29AFA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Geceyi aydınlatan şimşekler görsel şölen sundu

Karabük’te gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şimşekler, etkileyici görüntüler oluşturdu. Peş peşe çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, ortaya görsel manzaralar çıktı.

Kent merkezinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun bulut örtüsü, gece saatlerinde yerini gök gürültülü hava olaylarına bıraktı. Bulutların arasından ardı ardına çakan şimşekler, gökyüzünü saniyeler boyunca aydınlattı. Zaman zaman gökyüzünü baştan sona kaplayan şimşekler, oluşturduğu güçlü ışıklarla gece karanlığını aydınlatırken, kent siluetiyle birleşen görüntüler görsel şölen sundu. Gökyüzünde oluşan zikzak şeklindeki ışıklar ve bulutlar arasındaki parlama anları dikkat çekti.

Kentin birçok noktasından net şekilde görülebilen doğa olayı vatandaşların da ilgisini çekti. Şimşeklerin oluşturduğu ışık gösterisini izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Yaklaşık bir saat boyunca aralıklarla devam eden şimşek gösterisinin ardından kentte kısa süreli yağış etkili oldu. Meteoroloji yetkilileri ise bölgede yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edebileceği uyarısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin