Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
0

Lisanssız olarak atık toplayan 29 araca el konuldu, 50 bin TL ceza kesildi

Düzce’de lisanssız olarak belirlenen saatler dışında atık toplayan 29 kişinin elektrikli aracına el konularak, toplam 50 bin TL cezai süreç uygulandı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, etraf ve halk sıhhatinin korunması için 7/24 kontrollerini sürdürüyor. Vilayet Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile Vilayet Jandarma Komutanlığı Trafik takımları tarafından katı atık toplayan elektrikli araçların lisanslarının bulunup bulunmadığı denetim edilirken, Zabıta Müdürlüğü takımları ise atıkların bulunduğu araçlara yönelik kontrol gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde lisanssız olarak ve belirlenen saatler dışında atık topladığı tespit edilen 29 araç alımlı yardımı ile yediemin otoparkına kaldırılırken, toplam 50 bin liralık cezai süreç uygulanarak, trafiğe çıkması uygun olmayan araçlar da trafikten men edildi.

Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği noktasında kontrollerimizi gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Motorlu çekçeklere yönelik gerçekleştirdiğimiz kontrollerimizde kural dışı atık toplayan taşıtları trafikten men ettik. Çekçeklere yönelik kontrollerimiz emniyet ve jandarma üniteleri ile koordineli biçimde aralıksız devam edecek. Halkımızın huzur ve itimadı için her zamanki üzere vazifemizin başındayız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyon ve otomobile carpan arac takla atti 2 yarali jTzHZg2d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin