Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Lider Deveci: “Şeffaf olunacak”

Vatandaşlar ile mahalle toplantısı yapan Atakum Belediye Lideri Av. Cemil Deveci, “Artık ortamızda bâtın gizli bir şey kalmayacak. Şeffaf olunacak. Yanlış ise yanlış, eksik ise eksik her şeyin bilinmesi gerekiyor” dedi.
Samsun’un Atakum Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların istek, teklif ve şikayetlerini dinlemek için mahalle toplantısı düzenledi. Atakum Belediyesi Özgecan Aslan Bayan İstişare Merkezinde düzenlenen mahalle toplantısında Lider Deveci, lider yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi, notlar aldı.

“Eksikleri tespit edeceğiz ve daha sonra o eksikleri gidermeye çalışacağız”
Mahalle toplantısında konuşan Lider Deveci, “Siz konuşacaksınız, eksikleri söyleyeceksiniz. Sizden hem teklifler hem de tenkitler istiyorum. Eksikleri tespit edeceğiz ve daha sonra o eksikleri gidermeye çalışacağız. Bu kentte birlikte yaşıyoruz ve sizin verginizi kullanıyoruz. Daha evvel de sizin verginiz ile bu kent yönetilmişti. Artık ortamızda bâtın gizli bir şey kalmayacak. Şeffaf olunacak. Yanlış ise yanlış, eksik ise eksik her şeyin bilinmesi gerekiyor. Zira biz kardeşçe, arkadaşça, komşu anlayışı içinde birbirimize sarılamazsak buradan çıkamayız” tabirlerini kullandı.
Vatandaşların yol şikayetleri ve kreş eksikliği taleplerini pahalandıran Lider Deveci, “Yapı ünite fiyatları haziran ayının sonlarına yanlışsız açıklandı. İhaleye çıktık, ağustos ayının ortasında bitti. Ağustosun sonlarına hakikat yol yapmaya başladık. Son vakitlerde yağan yağmurlar 700-800 kilometre yolumuzu bozdu. Artık hem fen işleri müdürü hem de bundan sorumlu lider yardımcılarımız bunları not alıyorlar. Bizlere söylediklerinizi biliyoruz. Nerede ne eksik var biliyoruz. Bu yazışmalar makul bir merkezde toplanıyor. Artık sırayla bunları yaparak devam ediyoruz. Kreş konusunda ben çalışanlarımıza ‘bu çocuklar bize emanet, sizin çocuklarınızdan daha kıymetlidirler’. O hassasiyeti gösteriyoruz. Kreş işletenlerle rekabet etmiyoruz. Karayolları bölgesinde de kreş eksikliğimiz var. Kiralık yer bakalım dedik, uzun bir mühlet bizlere tasarruf genelgesi nedeniyle yer kiralatmadılar. Orada bir iktisadi işletme kurduk. Emekçi çalıştırmak için müsaade almak gerekiyor. O müsaade verecek kurumları ‘bu belediye bütçesi değil, bu kendi bütçesini kendisi yapıyor, bunun için personel alma yasağı burada uygulanmaması gerekir’ lafını ben 4,5 yıldır anlatamadım. Lakin kreş için yerler hala bakmaya devam ediyoruz” formunda konuştu.
Mahalle toplantısı soru ve yanıtların akabinde toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur" denildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.