Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar’ın eşi Leyla Dizdar, son yolculuğuna uğurlandı.
LC Waikiki’nin ortaklarından ve Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar’ın pankreas kanseri olan ve yaklaşık 82 gündür Karabük Özel Medikar Hastanesi’nde tedavi gören eşi Leyla Dizdar (74), dün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Safranbolu Dedeoğlu Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen Leyla Dizdar’ın cenaze törenine, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ile iş dünyası ve cemiyet hayatından çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Dizdar, Safranbolu aile mezarlığına defnedildi.


Leyla Dizdar Son Yolculuğuna Uğurlandı
Beşiktaş Sergen Yalçın ile Yolları Ayırdı
Sergen Yalçın ile Beşiktaş JK arasındaki ikinci dönem resmen sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, 18 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.
Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan görüşme saat 13.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından ayrılık kararı çıktı.
Beşiktaş’ta 30 Ağustos 2025 tarihinde başlayan ikinci Sergen Yalçın dönemi, yaklaşık 9 ayın ardından sona ermiş oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu süreçte Süper Lig sezonunu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak gösterilen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etti.
Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ikinci dönemde çıktığı 39 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 1.79 puan ortalaması yakaladı.
Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük görevi için önümüzdeki günlerde yeni isimlerle görüşmelere başlaması bekleniyor.

