Lastikçilerde kış mevsimi yoğunluğu devam ediyor - Karabük Haber Postası
lastikcilerde kis mevsimi yogunlugu devam ediyor UUkVfkzz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Lastikçilerde kış mevsimi yoğunluğu devam ediyor

Kış lastiği zorunluluğunun 1 Aralık itibarıyla yürürlüğe girmesiyle lastikçilerde oluşan yoğunluk devam ediyor.

Ülke genelinde 1 Aralık 2024 ile 1 Nisan 2025 tarihleri arasında uygulanacak olan kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte lastik değişim noktalarında yoğunluk devam ediyor. Ticari araçlarda uygulanan kış lastiği uygulamasıyla birlikte trafikte aktif şekilde kullanılan binlerce araç, lastik değişim noktalarına gidiyor. Karabük’te hizmet veren oto lastik ustası Erdem Uçarbulut, 15-20 gündür kış lastiği değişiminin devam ettiğini söyledi.

Yaşanan yoğunluk nedeniyle pazar günleri de çalıştıkları ifade eden Uçarbulut, “Yoğunluğumuz hala devam ediyor. Kar yağışı olmasına rağmen sürücüler gelmeye devam ediyor. Pazar günü olmasına rağmen çalışıyoruz. Kimseyi mağdur etmemek için geç saatlere kadar değişimlerimiz devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f8d245e5 d050 4e98 a4bf 46b7af0f6b12
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
0
0

BU ŞEHİR EMEKÇİLERİN OMUZLARINDA YÜKSELMİŞTİR

Karabük’ün her sokağında her fabrikasında, işçinin alın teri emeği ve mücadelesi vardır. Bu Şehri büyüten, ayakta tutan ve geleceğe taşıyan emekçi kardeşlerimizdir.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak; Emeğin hakkını savunmaya, işçimizin yanında dimdik durmaya ve taşeron işçilerimiz başta olmak üzere Karabük’te çalışan son metal işçisine ulaşana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günümüzü kutluyor, tüm işçi  emekçi kardeşlerimize sağlık ve huzur dolu nice 1 Mayıslar diliyorum.

Hak İş İl Başkanı
Özçelik İş Sendikası
Karabük Şube Başkanı
Kenan Yılmaz

Bizi sosyal medyadan takip edin