Bolu’da lastik değişim ve tamir işi yapan iş yerinde çıkan yangının dumanları tüm binayı sardı. Kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın büyük hasara neden oldu.
Yangın, D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi mevkiinde bulunan lastik değişim ve tamir işi yapan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B. T.’ye ait lastik değişimi ve tamiri yapılan işyerinde henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yoğun dumanların yükseldiği işyerinde yangın çıktığını fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından alevler kısa süre içerisinde söndürüldü. İşyerinde ve binada büyük maddi hasar meydana geldi.


Lastikçide çıkan yangın korkutttu
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

