Reklam
Reklam

Lale Dikimi Başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2015 15:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi Park ve Bahçeler personeli bahar için şimdiden hazırlıklara başladı.
Karabük Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine lale soğanı dikimi yapılıyor. Çeşitli mevsimlik çiçekler ile birlikte lale dikimleri cadde ve parklara ayrı bir güzellik katacak. Öncelikli olarak Balık Pazarı mevkii, Kardemir kavşağı, 38 Evler ve Kent Meydanı gibi halkın yoğun kullandığı bölgelere lale soğanı dikimi yapılıyor.
Hizmetlerimiz artarak devam edecek diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Şehrin güzelliğine değer katan laleler vatandaşlarımızın da beğenisini kazanıyor. Temiz bir çevre adına yapılan bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Karabük hızlı büyüyor, gelişiyor. Biz de değişime uygun hizmet ve projeler üretiyoruz. Baharla birlikte lalelerimiz renk renk açacak ve Karabük’ümüze ayrı bir güzellik katacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Metrelerce araç kuyruğu oluştu

metrelerce arac kuyrugu olustu PqZdtjcK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta yaşanan trafik çilesi vatandaşın tepkisine neden oldu.

Zonguldak’ta trafik çilesi artarak devam ediyor. Sabah saatlerinde Soğuksu semtinde yoğun araç trafiği yaşandı. Soğuksu semtinden başlayan yoğun trafik Gazipaşa Caddesi’ne kadar devam etti. Dakikalarca trafikte kalan sürücüler kornalarına basarak bu duruma tepki gösterdi.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Saatlerdir buradayız. Bu sorun ne zaman çözülecek. İşe okula geç kalıyoruz. Lütfen artık bu sorunu çözün” dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin