Reklam
Reklam
kuvvetli yagis bafra ovasinda tarim arazilerini vurdu GKRiIqfz jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Kuvvetli yağış, Bafra Ovası’nda tarım arazilerini vurdu

Samsun’da etkili olan kuvvetli yağış Bafra Ovası’nda tarım arazilerini vurdu, karpuz tarlaları sular altında kaldı.

Meteoroloji ve AFAD’ın ’kuvvetli yağış’ uyarılarının ardından Bafra ilçesinin sahil kesimlerinde sağanak etkili oldu. Yetkililer özellikle sahile yakın 5 mahallede sağanak nedeniyle su birikintileri oluştuğu bilgisini verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre Bafra’da metrekareye ortalama 50 kilonun üzerinde yağmur düştü.

Zararın sular çekildikten sonra anlaşılabileceğini ifade eden yetkililer, sahil kesiminde bulunan 5 mahallede (Karpuzlu, Karıncak, Doğanca, Yeşilyazı, Koşu) kavun, karpuz, domates, hıyar, biber gibi yazlık sebze ve meyvelerin yetiştirildiği tarım arazilerinin su altında kalmaları nedeniyle zarar oluştuğunu belirttiler.

Suların çekilmesi ve yapılacak incelemenin ardından kuvvetli yağışın yol açtığı zararın tespiti yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin