Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2016 14:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya teşriflerinin yıldönümü olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Kutlu Doğum programı düzenlendi.
100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Orhan Alimoğlu ve eşi Rana Alimoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Şube Müdürleri, Daire Müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’nin yaptığı açılış konuşmasının ardından okunan Kur’an’ı Kerim Tilaveti ile devam etti.
İl Müftüsü Halil Bektaş’ın Kutlu Doğum Haftası’nın önemini belirten konuşmasının ardından Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi Tasavvuf Müziği korusu tarafından seslendirilen ilahiler salondan büyük beğeni topladı.
İl genelinde lise ve dengi okullar arasında düzenlenen kompozisyon yazma yarışmasında Büşra Nur Yılmaz birinci, Laike Korucu ikinci ve üçüncü olan Rabia Tuğsel Karakırık’a hediyelerini vermek üzere kürsüye gelen Vali Orhan Alimoğlu, “Güzel bir program olmuş, Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz samimi bir işbirliği yapmışlar. Samimi gayretlerin sonunda güzel işler çıkıyor. İlahileri ve şiirleri okuyan öğrencilerimiz çok güzel okudular, inşallah bu güzel işleri devam ettirelim. Türk milletinin yeryüzünde çok şerefli bir yeri var biliyorsunuz. Bu şerefli yerin kazanılmasında Resulullah Efendimize olan hürmet ve muhabbetinin çok büyük payı var. Bizlerde onların torunları olarak buna bizde muhtacız. Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyor, dereceye giren öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin