Reklam
Reklam

Kuş avlarken tüfek ateş aldı, 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

kus avlarken tufek ates aldi 14 yasindaki cocuk hayatini kaybetti BJEQVzCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’nin Aydınpınar köyünde arkadaşlarıyla kuş avlarken tüfeğin ateş alması sonucu vurulan bir çocuk hayatını kaybetti.

Olay, Düzce Merkeze bağlı Aydınpınar köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran, 3 arkadaş kuş avlamak için fındık bahçesine girdi. Teze nazaran, tüfeğin ateş almasıyla Muay Thai sportmeni Ahmet Kafkas Keleş (14) vuruldu. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımlarının yaptığı denetimde Ahmet Kafkas Keleş’in hayatını kaybettiğini belirlendi. Olayla ilgili olarak savcılık tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken 2 arkadaşı sözü alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü. Olayda hayatını kaybeden çocuğun cenazesi otopsi yapılmak üzere isimli tıp kurumana kaldırıldı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü taziye bildirisi yayınladı. Bildiride, “Muay Thai atletimiz Ahmet Kafkas Keleş’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Atletimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin