Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Kurtların koyun sürüsüne saldırı dron ile görüntülendi

Bartın’da aç kalan 3 kurt, koyun sürüsüne saldırdı. Kurtların bu saldırısı hayvan sahibi tarafından dron ile görüntülendi.

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesi Derecik köyünde küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık çiftliği bulunan Cafer Şengül ve oğlu Zafer Şengül, otlayan ve başında çoban köpeği bulunan koyunların kaybolduğunu fark etti. Bunun üzerine baba Cafer Şengül, hayvanları aramaya başladı. Sürünün bir kısmını ve köpeğin çamurlu bir halde dönmesi üzerine oğlu Zafer Şengün ise dron ile koyunları havadan aramaya başladı.

Sürüdeki bir koyun ile köpeğin çamurlu vaziyette çiftliğe dönmesinden şüphelenen Zafer Şengün, dron ile koyunları aramaya başladı. Çiftliğe yaklaşık 1 km uzaklıkta kayıp sürüyü bulan Zafer Şengün, bu esnada 3 kurt tarafından koyunların saldırısını dron kamerası ile canlı olarak izledi. Saldırı anını saniye saniye kaydedildiği olayda, kurtlar bir koyunu sürünün içinden ayırarak ormanlık alana doğru kovaladı. Kurtların saldırdığı koyun uzun süre kaçmak için bir süre çabalamasına rağmen kurtlardan kurtulamadı. Saldırıya uğrayan koyun, ormanın içerisine girerek gözden kayboldu.

Sürünün yanına giden Şengül kurtların kovaladığı koyundan ise bir ize ulaşamadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin