Samsun’da 4. kattaki pencere kenarında mahsur kalan kedi, itfaiye tarafından kurtarılmak istenirken korkup kendini aşağı attı. Kedinin düşme anı yürekleri ağzına getirdi.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Vatandaşlar 4. kattaki konutun pencere kenarında kediyi fark edince itfaiyeden yardım istedi. Pencere kenarında mahsur kalan kediyi kurtarmak isteyen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı takımları kobra diye tabir edilen sepetli merdiven ile kediye ulaşmak isteyince korkan kedi kendini 4. kattan aşağı attı. Kedinin sokakta koşarak gittiği öğrenildi. Kedinin düşme anı ise Necati Çakır isimli vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.


Kurtarılmak istenirken 4.kattan atlayan kedi yürekleri ağzına getirdi
Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor
Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.
Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.
Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.
Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.
Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

