Karabük Postası tarafından
30 Mayıs, 2014 13:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kursiyerler Polonya’dan Döndü

Geçtiğimiz günlerde Leonardo da Vinci Projesi içerisinde geliştirilen " Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında Avrupa Mutfağı ile ilgili eğitimler almaya giden 16 kursiyer Polonya'dan döndü. Safranbolu Belediyesinin de katkıları ile gerçekleşen proje kapsamında 15 gün boyunca Polonya'da çeşitli eğitim ve etkinliğe katılan kursiyerler, mesleki eğitim içerisinde tüm düzeylerde yeterliliklerinin arttırılması amacı ile eğitim alarak bilgi ve becerilerini geliştirdiler. Kursiyerlere eğitim süresi boyunca Safranbolu Belediyesi AB Proje Koordinatörü Yılmaz Olcay eşlik etti. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; "AB Projeleri kapsamında pek çok projemiz onaydan geçti. Safranbolu Belediyesi bu anlamda başarılı çalışmalarda gerçekleştirilmiştir. Mesleki eğitim ve öğretime özel olarak ise mesleki eğitimde öğrenim görenlerin istihdamını ve becerilerini artırmak, Avrupa ekonomisinin rekabet edebilmesine katkıda bulunmak, mesleki eğitim alanında güçlendirilmiş Avrupa işbirliğini desteklemek ve kalite güvencesini sağlamayı amaçlayan Avrupa Birliği Leonardo da Vinci projeleri kapsamında Polonya'ya giden kursiyerlerimiz de burada 15 gün süresince çeşitli mekanlarda Avrupa Mutfağından çeşitli eğitimler alarak bu alanda kendilerini daha da geliştirmişlerdir. Ben tüm kursiyerlerimizi ve projede emeği olanları kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

blank
Haber Merkezi tarafından
30 Mart, 2025 16:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya, Çatalzeytinliler Derneği’nin Bayramlaşma Programına Katıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına katıldı. Programda dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Çetinkaya, vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma programında konuşan Çetinkaya, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliği pekiştiren faaliyetlerinin önemine vurgu yaparak, bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Çatalzeytinliler Derneği’nin uzun yıllardır Karabük’te önemli sosyal projelere imza attığını ifade eden Başkan, dayanışma ruhunun yaşatılmasının toplumun her kesimi için değerli olduğunu söyledi.

Yoğun ilgi gören programda vatandaşlarla yakından ilgilenen Çetinkaya, belediye çalışmaları ve projeler hakkında da sohbet etti. Çetinkaya, “Bu samimi buluşmada bizleri bir araya getiren dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve toplu bayramlaşma ile sona erdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.