Küre'de Esnafın Dikkati Soygunu Önledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2014 08:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Küre’de Esnafın Dikkati Soygunu Önledi

KASTAMONU Küre’de esnafın dikkati soygunu önledi Olay, Küre Camikebir Mahallesi Kahveönü Sokak’ta bulunan Murat Bakar ve kardeşlere ait iş yerine girmek isteyen hırsızlar, fark edilince dükkanı soyamadan kaçtı. Küre ilçesinde dükkanını kapattıktan sonra iş yerinin üst katında bulunan Murat Bakar, iş yerinden kepenk sesi geldiğini fark etmesi ile camdan bakarak ve dükkanın soyulduğunu fark etti. Soygunda iş yeri kepenklerini demir makas ile kesmeye çalıştıkları sırada iş yeri sahibi fark etmesi ile polisi aradı. Yakalanacağını anlayan kişi ya da kişilerin hiçbir şey alamadan kaçtı. Polis olay ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin