Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2014 08:57 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Küre’de Esnafın Dikkati Soygunu Önledi

KASTAMONU Küre’de esnafın dikkati soygunu önledi Olay, Küre Camikebir Mahallesi Kahveönü Sokak'ta bulunan Murat Bakar ve kardeşlere ait iş yerine girmek isteyen hırsızlar, fark edilince dükkanı soyamadan kaçtı. Küre ilçesinde dükkanını kapattıktan sonra iş yerinin üst katında bulunan Murat Bakar, iş yerinden kepenk sesi geldiğini fark etmesi ile camdan bakarak ve dükkanın soyulduğunu fark etti. Soygunda iş yeri kepenklerini demir makas ile kesmeye çalıştıkları sırada iş yeri sahibi fark etmesi ile polisi aradı. Yakalanacağını anlayan kişi ya da kişilerin hiçbir şey alamadan kaçtı. Polis olay ilgili soruşturma başlattı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da polis kurala uymayan sürücülere göz açtırmıyor: Milyonlarca lira ceza

Bolu’da bir hafta boyunca yapılan trafik kontrollerinde, 2 bin 224 araç ve şoföre 6 milyon 859 bin 44 lira idari para cezası kesildi, 166 araç ise trafikten men edildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca 21-27 Temmuz tarihleri ortasında vilayet genelinde gerçekleştirilen trafik kontrollerinde toplam 36 bin 665 araç ve şoför denetim edildi. Bin 577 başka uygulama noktasında yapılan kontrollerde birçok kural ihlali tespit edildi. Sürat hududunu aşan bin 135 araç ve şoföre süreç yapılırken, 221 aracın periyodik muayenesinin yapılmadığı belirlendi. Ayrıyeten 160 şoförün emniyet kemeri yahut kask kullanmadığı, 66 kişinin ise ehliyetsiz araç kullandığı tespit edildi. Mecburî mali sigortası bulunmayan 14 araç da kontrollerde ortaya çıkarıldı. Kurallara uymayan toplam 2 bin 224 araç ve şoföre 6 milyon 859 bin 44 lira idari para cezası kesildi. Kontroller çerçevesinde 166 araç ise trafikten men edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin