karabuk
İmsak 06:03
Güneş 07:28
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:38
Yatsı 19:58
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Küre Belediyesi 5 İşçi İstihdam Edecek

KASTAMONU Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü ile Küre Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokol ile Toplum Yararına Program kapsamında 5 kişi istihdam edilecek. 20 Mayıs 2015'ten itibaren, 31 Aralık 2015'e kadar sürecek olan ve 5 kişinin istihdam edileceği program, çevre temizliği, kamusal altyapının yenilenmesi, ağaçlandırma, park düzenlemesi ve dere ıslah düzenleme işlerinde çalıştırılmak üzere noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Program ile işsiz vatandaşlarımız geçici bir sürede olsa, iş imkanı sağlamayı amaç edindik. Bu konu da bizlere yardımcı olan İş-Kur İl Müdürlüğümüze teşekkür ederim. İnşallah, bu tür projelerimiz ileri zaman diliminde ortak olarak devam edecektir. Bu kapsamda işe başlayacak kardeşlerimize ve belediyemize hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrenciler marşla girdi, mehterle karşılandı

Düzce’de Ramazan ayı nedeniyle sahura kadar açık olan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, farklı bir sürprize ev sahipliği yaptı. İki yıldır iftar sonrası kendi aralarında mehter marşı çalarak toplu halde kütüphaneye giren öğrenciler, bu kez karşılarında Düzce Belediyesi Mehteran takımını bulunca hayret ettiler.
Düzce Belediyesi tarafından Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ni kullanan öğrencilere Mehteran takımı ile sürpriz hazırlandı. İftar sonrasında mehter ekibi öğrencilerden önce kütüphane içerisinde konuşlandı. İftarın ardından her zamanki gibi marş açarak coşkulu şekilde kütüphaneye yönelen öğrenciler, içeri girdiklerinde canlı mehter marşıyla karşılandı.
Marşların kütüphane içerisinde yankılanmasıyla öğrenciler büyük sürpriz ve heyecan yaşadı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan mehter gösterisi, Ramazan akşamına unutulmaz bir atmosfer kattı.
Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Burçin Sarıcan, gençlerin oluşturduğu bu güzel geleneğe kayıtsız kalmak istemediklerini belirterek, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve Ramazan coşkusunu paylaşmak amacıyla böyle bir sürpriz hazırladıklarını ifade etti.

"Böyle bir sürpriz beklemiyorduk"
Sürpriz karşısında hem şaşıran hem de mutlu olan öğrenciler, etkinlik için Düzce Belediyesi’ne teşekkür ederek; "Biz kütüphaneye mehteran marşı ile giriş yapıyorduk. Bunu bir gelenek haline getirmiştik. Bu akşam böyle bir sürpriz beklemiyorduk. İlk önce hoparlörden mehter marşı çaldığını sandık. Ancak daha sonra Düzce Belediyesi’nin mehteran ekibini görünce çok şaşırdık ve gururlandık. Bize çok güzel bir sürpriz ve anı oldu. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin