Kur’an kursundan çıkan çocuk kamyonun altında kaldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kur’an kursundan çıkan çocuk kamyonun altında kaldı

Düzce’de Kur’an kursundan çıkan çocuk kamyonun altında kaldı. Kazada 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Eski Bolu Caddesi istikametinden Asar Deresi istikametine seyir halinde olan C.P. idaresindeki 81 DY 002 plakalı Iveco marka kamyon seyir halindeyken, Mareşal Fevzi Çakmak Camii önünde yaz Kur’an kursundan çıkan Abdurrahman El Muhammed (9) kamyonun altında kaldı. Tekerlerin altında kalan minik çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, kazayı duyup bölgeye gelen ailesi sinir krizleri geçirdi. Kaza sebebi ile çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, minik çocuğun cansız bedeni incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Konu ile ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü gözlem altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kooperatif ve meslek odasina rusvet operasyonu P5VsyUgu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da kooperatif ve meslek odasına ’rüşvet’ operasyonu

Bolu’da jandarma ekiplerinin, Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturmasının devamı niteliğinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda ’rüşvet’ iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Oda Başkanı Mustafa Altındal ve 1 oda personeli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, dün öğle saatlerinde Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası binalarına yönelik eş zamanlı baskın düzenlenmişti. Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturmasıyla doğrudan bağlantılı olarak genişletilen operasyon kapsamında, kurumlardaki bilgisayarlar, evrak ve belgeler üzerinde detaylı incelemeler yapılarak suç unsurlarına el konulmuştu. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle gündeme gelen ’rüşvet’ iddiaları üzerine Oda Başkanı Mustafa Altındal ile 2 oda personeli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki ifade işlemleri tamamlandıktan sonra Bolu Adliyesi’ne sevk edilen 3 şüpheli, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

2 kişi tutuklandı

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Oda Başkanı Mustafa Altındal ve oda personeli Mesut Kalafat, üzerlerine atılı ’rüşvet’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan diğer oda personelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin