Reklam
Reklam

Kur’an kursundan çıkan çocuk kamyonun altında kaldı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de Kur’an kursundan çıkan çocuk kamyonun altında kaldı. Kazada 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Eski Bolu Caddesi istikametinden Asar Deresi istikametine seyir halinde olan C.P. idaresindeki 81 DY 002 plakalı Iveco marka kamyon seyir halindeyken, Mareşal Fevzi Çakmak Camii önünde yaz Kur’an kursundan çıkan Abdurrahman El Muhammed (9) kamyonun altında kaldı. Tekerlerin altında kalan minik çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, kazayı duyup bölgeye gelen ailesi sinir krizleri geçirdi. Kaza sebebi ile çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, minik çocuğun cansız bedeni incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Konu ile ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü gözlem altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Eflani’de kadın girişimciliğine destek ziyareti

Eflanide kadin girisimciligine destek ziyareti
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Haziran, 2026 14:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Şakir Adem Yazıcı, Eflani’de faaliyet gösteren Sınırlı Sorumlu Altın Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Kooperatif Başkanı Cemile Yılmaz’dan mevcut faaliyetler ve geleceğe yönelik projeler hakkında bilgi alındı. Heyet, kooperatif yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kadınların üretim süreçlerine aktif katılımını destekleyen kooperatif, el emeği hediyelik eşyalar, yöresel kıyafetler ve bölgeye özgü lezzetlerin üretimiyle dikkat çekiyor. Kooperatif, kadın istihdamına katkı sağlamanın yanı sıra Eflani’nin kültürel değerlerini tanıtarak yerel kalkınmaya da önemli destek veriyor.

Ziyarette, kadınların bilgi ve becerilerini ekonomik değere dönüştürmelerinin hem aile ekonomisine hem de toplumsal kalkınmaya katkı sunduğu vurgulandı. Yetkililer, üretime katılan ve emekleriyle değer oluşturan kadın girişimcilerin Türkiye’nin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, üreten, değer katan ve geleceğe iz bırakan tüm kadınları tebrik ederek, Altın Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin