Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2024 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Kullanılmayan evden çıkan dumanlar itfaiyeyi harekete geçirdi

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Çay Mahallesinde kullanılmayan evden yükselen dumanlar itfaiyeyi ve polisi harekete geçirdi. Ekipler dumanın neden çıktığını araştırırken soğutma çalışması yaptı.

Yangın öğle saatlerinde Çay Mahallesi Asar deresi kenarında meydana geldi. Mustafa D.’ye ait kullanılmayan tek katlı evden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Düzce Belediyesi itfaiyesi ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri dumanların çıktığı evin içinde ve merdivenli araçla çatısından soğutma yaptı. Ekipler yangının çıkışı ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin