Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2022 10:56 tarihinde yayınlandı
0

Küle dönen orman dikilen fidanlarla yeşillenecek

Karabük’te geçen yıl çıkan yangında küle dönen ormanlık alanlarda fidan dikimi yapılmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü kutlaması dolayısıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi. 2021 yılında iki kez yangının çıktığı merkez ilçeye bağlı Ödemiş köyünde gerçekleştirilen etkinlikle küle dönen ormanlık alanın yeniden yeşillendirilmesi hedefleniyor.
Karabük Valisi Fuat Gürel, daha temiz ve yaşanabilir bir gelecek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Konuşmanın ardından Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Partili milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, öğrencilerle fidanları toprakla buluşturup can suyu verdiler. Öte yandan minik öğrencilere çeşitli hediyeler verilip ikramlarda bulunuldu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
g23
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 15:24 tarihinde yayınlandı
0

Gri balıkçıl cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Karabük’te Soğanlı Çayı kıyısında bulunan gri balıkçıl, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kent merkezinden geçen Soğanlı Çayı’nda görülen gri balıkçıl, uzun süre su kenarında hareketsiz şekilde bekledi. Doğal yaşam alanında avlanmak için fırsat kolladığı değerlendirilen kuş, çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti.

Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, gri balıkçılın çay içerisinde sabit şekilde beklediği ve zaman zaman çevresini kontrol ettiği görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin