Çaycuma ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çaycuma Kaymakamlığı’nda manalı bir evre teslim merasimi gerçekleşti. Kaymakam Adem Kaya, kaymakamlık makamını temsili olarak Kayıkçılar İlkokulu öğrencisi Duru Özer’e devretti.
Çaycuma Kaymakamlığı makam odasında merasim havasında gerçekleşen aktiflikte, küçük Kaymakam Duru Özer’in heyecanı ve memnunluğu gözlerinden okundu. Misyonu devralan Özer, gelecekte ülkesine yararlı bir birey olmayı hedeflediğini vurgulayarak, bilhassa çocukların eğitimi ve memnunluğu için projeler üretmek istediğini söz etti.
Gerçekleşen merasimde konuşan Kaymakam Adem Kaya ise, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların bu cins özel günlerde idarede kelam sahibi olmalarını sağlamak, hem özgüvenlerini artırıyor hem de demokrasinin temellerini küçük yaşta öğrenmelerine katkı sağlıyor,” kelamlarıyla bu manalı günün kıymetine dikkat çekti.
23 Nisan coşkusunun ve çocukların bayramının hissedildiği merasimde, minik Kaymakam’ın vazifeye olan ciddiyeti ve topluma hizmet etme dileği takdir topladı.


45
Küçük Kaymakam Duru Özer görev başında
233
Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti
Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

