Reklam
Reklam
kucuk kaymakam duru ozer gorev basinda Pq3VnEjC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Küçük Kaymakam Duru Özer görev başında

Çaycuma ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çaycuma Kaymakamlığı’nda manalı bir evre teslim merasimi gerçekleşti. Kaymakam Adem Kaya, kaymakamlık makamını temsili olarak Kayıkçılar İlkokulu öğrencisi Duru Özer’e devretti.

Çaycuma Kaymakamlığı makam odasında merasim havasında gerçekleşen aktiflikte, küçük Kaymakam Duru Özer’in heyecanı ve memnunluğu gözlerinden okundu. Misyonu devralan Özer, gelecekte ülkesine yararlı bir birey olmayı hedeflediğini vurgulayarak, bilhassa çocukların eğitimi ve memnunluğu için projeler üretmek istediğini söz etti.

Gerçekleşen merasimde konuşan Kaymakam Adem Kaya ise, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların bu cins özel günlerde idarede kelam sahibi olmalarını sağlamak, hem özgüvenlerini artırıyor hem de demokrasinin temellerini küçük yaşta öğrenmelerine katkı sağlıyor,” kelamlarıyla bu manalı günün kıymetine dikkat çekti.

23 Nisan coşkusunun ve çocukların bayramının hissedildiği merasimde, minik Kaymakam’ın vazifeye olan ciddiyeti ve topluma hizmet etme dileği takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin