Reklam
Reklam
kucuk kaymakam duru ozer gorev basinda Pq3VnEjC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Küçük Kaymakam Duru Özer görev başında

Çaycuma ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çaycuma Kaymakamlığı’nda manalı bir evre teslim merasimi gerçekleşti. Kaymakam Adem Kaya, kaymakamlık makamını temsili olarak Kayıkçılar İlkokulu öğrencisi Duru Özer’e devretti.

Çaycuma Kaymakamlığı makam odasında merasim havasında gerçekleşen aktiflikte, küçük Kaymakam Duru Özer’in heyecanı ve memnunluğu gözlerinden okundu. Misyonu devralan Özer, gelecekte ülkesine yararlı bir birey olmayı hedeflediğini vurgulayarak, bilhassa çocukların eğitimi ve memnunluğu için projeler üretmek istediğini söz etti.

Gerçekleşen merasimde konuşan Kaymakam Adem Kaya ise, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların bu cins özel günlerde idarede kelam sahibi olmalarını sağlamak, hem özgüvenlerini artırıyor hem de demokrasinin temellerini küçük yaşta öğrenmelerine katkı sağlıyor,” kelamlarıyla bu manalı günün kıymetine dikkat çekti.

23 Nisan coşkusunun ve çocukların bayramının hissedildiği merasimde, minik Kaymakam’ın vazifeye olan ciddiyeti ve topluma hizmet etme dileği takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin