Karabük’te berber ve kuaförler, ziyaret ettikleri huzurevinde yaşlılara ücretsiz tıraş ve saç bakımı yaptı.
Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık ile gönüllü berber ve kuaförler, yürütülen sosyal proje çerçevesinde Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti. Daha sonra berber ve kuaförler huzurevinde kalan yaşlıları ücretsiz tıraş ederek, saç bakımlarını yaptı. Işık, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, gönüllü arkadaşları ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Daha önce Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek okul öncesi tıraşlarını yaptıklarını ifade eden Işık, “Sosyal proje adı altında burada yaşlılarımıza ziyaret gerçekleştirip, bakımlarını yaptık. Allah nasip ederse bu projelerimiz sürekli devam edecek” dedi.


Kuaför ve berberlerden yaşlılara ücretsiz tıraş ve bakım
Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti
Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.
Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

