Karabük’te berber ve kuaförler, ziyaret ettikleri huzurevinde yaşlılara ücretsiz tıraş ve saç bakımı yaptı.
Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık ile gönüllü berber ve kuaförler, yürütülen sosyal proje çerçevesinde Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti. Daha sonra berber ve kuaförler huzurevinde kalan yaşlıları ücretsiz tıraş ederek, saç bakımlarını yaptı. Işık, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, gönüllü arkadaşları ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Daha önce Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek okul öncesi tıraşlarını yaptıklarını ifade eden Işık, “Sosyal proje adı altında burada yaşlılarımıza ziyaret gerçekleştirip, bakımlarını yaptık. Allah nasip ederse bu projelerimiz sürekli devam edecek” dedi.


Kuaför ve berberlerden yaşlılara ücretsiz tıraş ve bakım
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

