Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Ocak, 2023 11:43 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’dan KARDEMİR’e Ziyaret

Karabük Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar’ı ziyaret etti. KARDEMİR  Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilal Yıldız ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arslan Narin’in de yer aldığı ziyarette Kardemir ve Karabük sanayisinin gelişimi ele alındı.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar, nazik ziyaretleri için  Ticaret ve sanayi Odası heyetine teşekkür etti. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
wwwwwwwww
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Mayıs, 2026 13:17 tarihinde yayınlandı
0

Üreticilere ‘Uygulayıcı Üretici Belgesi’ eğitimi verildi

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik düzenlenen “Uygulayıcı Üretici Belgesi” eğitimleri tamamlandı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, İl Müdürü Yasin Önder, şube müdürleri, teknik personel ve çok sayıda üretici katıldı.

Eğitimler, Müdürlük bünyesinde görevli Ziraat Mühendisi Deniz Oral tarafından “Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması ve Denetlenmesine Dair Yönetmelik” kapsamında verildi. Programda modern ilaçlama teknikleri, uygulamada dikkat edilmesi gereken kritik noktalar, kişisel koruyucu ekipman kullanımı, iş sağlığı tedbirleri ile çevre ve insan sağlığını koruma yöntemleri detaylı şekilde ele alındı.

Yetkililer, bitki koruma ürünlerinin doğru dozda, doğru zamanda ve güvenli şekilde uygulanmasının toprağın korunmasına, sürdürülebilir üretime ve verimliliğin artırılmasına önemli katkı sunduğunu vurguladı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan üreticiler, kendi arazilerinde uygulama yapma yetkisi kazanacak. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor; bilinçli, güvenli ve sürdürülebilir tarımsal üretim için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin