Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2023 14:29 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’dan Dolandırıcılık Uyarısı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyesi adına bazı işadamları ve hayırseverler aranarak para yardımı talebinde bulunup dolandırıcılık yapılmaya çalışılması ile ilgili Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde bazı şahısların ilimizdeki iş adamları ve hayırseverleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri veya Meclis Üyesi adına aradıklarını söyleyerek çeşitli sebepler ile para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edilmiştir.

Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamamaları için kendini oda başkanı, yönetim kurulu üyesi veya meclis üyesi olarak tanıtarak para veya yardım talebi ile arayan kişilere itibar etmemelerini, bu ve benzeri bir durum ile karşılaştıklarında derhal Polis (155) veya Jandarma (156) birimleri ile irtibat kurarak bilgi paylaşmaları suç işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır.

Bu kapsamda hayırsever iş adamları, esnaf ve vatandaşlarımıza bir kez daha hiçbir kamu görevlisinin telefonla arayarak sizlerden ihtiyaç sahipleri için para ve yardım talep etmeyeceği hususunu saygıyla hatırlatırız.” (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
99b394d3 774b 4357 8429 9964df802ca7
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Haziran, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0

CHP’de ihraç depremi Karabük’’e uzanacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) son dönemde yaşanan gelişmeler ve disiplin süreçlerine ilişkin iddialar siyaset kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.

CHP’de 9 milletvekilinin ardından bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddiası, gözleri Özgür Özel’e desteğiyle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye çevirdi.

Gözler Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) “mutlak butlan” kararı sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlık görevine gelmesiyle başlayan yönetim değişikliği, parti içi disiplin süreçleriyle yeni bir boyut kazandı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla 9 milletvekilinin partiden ihracı için başlatılan sürecin ardından, bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edileceği iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi. Bu gelişmelerin ardından gözler Safranbolu Belediye Başkanlığı’na çevrildi.

İHRAÇ DOSYALARININ KAPSAMI GENİŞLİYOR

Ulusal basında yapılan haberlere göre, CHP MYK’sı tarafından daha önce disipline sevk edilen 9 milletvekiline ilişkin ihraç başvuruları, yarın gerçekleştirilecek YDK toplantısında masaya yatırılacak. Ancak parti içinden sızan son bilgiler, disiplin hamlesinin sadece milletvekilleriyle sınırlı kalmayacağını ve dosyaların kapsamının genişletildiğini gösteriyor.

YDK’da dosyası ele alınacak isimler arasına bazı belediye başkanlarının da dahil edileceğinin duyurulması, Safranbolu’da geniş yankı uyandırdı. Değişim sürecinde Özgür Özel’e verdiği açık destekle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de bu listede yer alıp almadığı Karabük ve Safranbolu kamuoyunda merak konusu oldu.

Yarın yapılacak kritik Yüksek Disiplin Kurulu toplantısının ardından, ihraç istemiyle yargılanacak belediye başkanlarının isimlerinin netleşmesi ve partideki kurultay kördüğümünün yeni bir evreye taşınması bekleniyor.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin