Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2022 12:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KTSO’da Seçim Heyecanı

Karabük  Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 8 Ekim tarihinde Oda Organ seçimleri ile start alacak.  İki tur oylama ile yapılacak olan Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri seçimleri ise 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada yasal seçim süreci Ekim-Kasım ayları içerisinde gerçekleşiyor. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier yapılacak seçimlerle ilgili olarak açıklamada bulundu. Mescier yaptığı  açıklamada; ‘’ Türkiye Odalara ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından seçim yazısının odamıza ulaşmasının ardından seçim heyecanı yeniden başladı. Yasa gereği odaların seçimleri Ekim-Kasım ayları içerisinde gerçekleşecek. Seçim kurulu ile yapmış olduğumuz yazışmalar neticesinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Oda Organ Seçimi 08.10.2022 Cumartesi günü saat 10:00-17:00 arasında odamız hizmet binasında, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Seçimi 15.10.2022 Cumartesi günü saat 10:00-14:00 saatleri arasında, İkinci tur Yönetim Kurulu Başkan seçiminin ise 15.10.2022 Cumartesi günü 15:00-17:00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmiştir. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde Yönetim, Meclis ve Meslek Komitesinde bulunan mesai arkadaşlarıma ve TSO personellerine teşekkür ederim. Bu vesile ile seçimlere katılan herkese başarılar diliyor, sonuçların üyelerimize ve ilimize adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’dedi. (Nurettin Acar)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yağışların ardından ırmak köpürdü, rengi değişti

Bartın’da bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü.
Bartın’da yaklaşık bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın su düzeyi yükseldi. Irmağın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü. Çağlayan mevkiinde ise ırmağın bir kısmının turuncu renkte öteki kısımlarının ise şeffaf renkte aktığı görüldü.
Öte yandan, ırmakta geçen yıl da köpüklenme oluştuğu ve alınan numunelerden ise rastgele bir kirletici tespit edilemediği öğrenildi. Irmağın su düzeyi ise polis, belediye ve AFAD grupları tarafından taşkın riskine karşı yakından takip ediliyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.