20 Kasım, 2023 13:58 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:26
Bu Yazıyı Paylaş
veya linki kopyala
Okuma Süresi: 1dk
Yorum:0
KTSO’da Hizmet Kalitesi Denetimi Yapıldı
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002:2018 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi belgelendirme denetimi gerçekleşti.
TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım tarafından gerçekleştirilen ISO 9001:2015 KYS ve 10002:2018 MMYS denetiminde, üst düzey liderlik, risk ve fırsatlar yasal şartlar, teknoloji sosyal-kültürel-şartlar kuruluşun kültürü, bilgisi, performansı, üye ilişkileri, üye şikâyetleri ve ele alma politikaları gibi hususlar dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu incelendi.
Denetim sonucunda TSE Baş Denetçisi Yıldırım, “ISO 9001: 2015 KYS ve ISO 10002:2014 MMMYS Belgelendirme tetkikinde, standarda uygun sistemin kurulduğu ve yürütüldüğü görülmüş olup, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası denetimini başarıyla gerçekleştirmiştir.” dedi.
Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Odamızın kurumsal yapısının ve üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet kalitesinin devamı için titizlikle takip ettiğimiz Kalite Yönetim Sistemi belgelerimizin denetiminden başarılı bir şekilde geçilmesinden dolayı çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Kalite Sistemlerimizin bundan sonra daha da geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğin gerçekleştirilmesi amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesileyle denetimi gerçekleştiren TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım Bey’e, sistemin kalitesini sürdürmemizde destek olan oda organlarımıza ve personellerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. (Yusuf Korkmaz)
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği “Tarih, Kültür ve Medeniyet Programı” kapsamında, Karabük’ten 40 öğrenci Bitlis’in Ahlat ilçesine uğurlandı.
21-24 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek programda gençler, bölgenin zengin tarihini ve kültürel mirasını yerinde inceleme fırsatı bulacak.
Öğrencilerin uğurlamasına Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven öncülük etti. İl Müdürü Güven, yaptığı açıklamada, bu tür programların gençlerde tarih bilincinin gelişmesi ve medeniyetin yakından tanınması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Uğurlama törenine ayrıca Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu da katılarak, öğrencilere yolculukları boyunca başarılar diledi ve iyi dileklerini iletti. Dört gün sürecek olan program boyunca gençler, Bitlis ve Ahlat’ın kadim tarihine tanıklık etmiş önemli mekânları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşayacak.