KTSO'da Hizmet Kalitesi Denetimi Yapıldı - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
20 Kasım, 2023 13:58 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:26
0
0

KTSO’da Hizmet Kalitesi Denetimi Yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002:2018 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi belgelendirme denetimi gerçekleşti.

TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım tarafından gerçekleştirilen ISO 9001:2015 KYS ve 10002:2018 MMYS denetiminde, üst düzey liderlik, risk ve fırsatlar yasal şartlar, teknoloji sosyal-kültürel-şartlar kuruluşun kültürü, bilgisi, performansı, üye ilişkileri, üye şikâyetleri ve ele alma politikaları gibi hususlar dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu incelendi.

KTSOda Hizmet Kalitesi Denetimi Yapildi jpg

Denetim sonucunda TSE Baş Denetçisi Yıldırım, “ISO 9001: 2015 KYS ve ISO 10002:2014 MMMYS Belgelendirme tetkikinde, standarda uygun sistemin kurulduğu ve yürütüldüğü görülmüş olup, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası denetimini başarıyla gerçekleştirmiştir.” dedi.

KTSOda Hizmet Kalitesi Denetimi Yapildi2 jpg

Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Odamızın kurumsal yapısının ve üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet kalitesinin devamı için titizlikle takip ettiğimiz Kalite Yönetim Sistemi belgelerimizin denetiminden başarılı bir şekilde geçilmesinden dolayı çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Kalite Sistemlerimizin bundan sonra daha da geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğin gerçekleştirilmesi amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesileyle denetimi gerçekleştiren TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım Bey’e, sistemin kalitesini sürdürmemizde destek olan oda organlarımıza ve personellerimize teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
universite ogrencilerine uygulamali afet egitimi SLtq9S6d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencilerine uygulamalı “afet” eğitimi

Kastamonu Üniversitesi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü iş birliğinde, öğrencilere doğal afetlerden korunma ve hayatta kalma eğitimi verildi.

Kastamonu Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) iş birliğiyle doğal afetlerden korunma ve hayatta kalma eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından düzenlenen “Toplumsal Duyarlılık Paneli”nde, afetlere hazırlık, afette hayatta kalma, arama ve kurtarma konularında üniversite öğrencilerine önemli bilgiler verildi. Daha sonra Kastamonu Üniversitesi Ayyıldız Spor Kompleksi’nde ve kampüs içerisinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerde, AFAD uzmanları tarafından öğrencilere afet anında hayat kurtaran kritik müdahaleler uygulamalı olarak anlatıldı. Katılımcılara profesyonel arama ve kurtarma ekipmanlarını da tanıtıldı.

Eğitimle ilgili konuşan Prof. Dr. Ekrem Mutlu, Doç. Dr. Evren Atış, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Eğilmez ve Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, eğitimde öğrencilerin hem bilgilendirildiğinin hem de afet konusunda farkındalık oluşturulmasının sağlandığını ifade ettiler.

Kastamonu Üniversitesi Doğa Spor ve Bağımlılıkla Mücadele, Toplumsal Gönüllülük, Eko Turizm ve Çevre ile Türkiye Coğrafya öğrenci topluluklarının destek verdiği eğitimler öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Benzeri eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin