Reklam
Reklam
ktso
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
11 Mart, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Toplantısı düzenlendi.

Etkinlikte, YİK üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, KTSO Meclis üyeleri ve oda personeli bir araya geldi.

Program, Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı Adnan Çebi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Çebi, konuşmasında birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekerek, bu tür toplantıların Karabük iş dünyasının gelişimi açısından büyük katkı sağladığını vurguladı.

Daha sonra söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Oda’nın yürüttüğü çalışmalar, devam eden projeler ve geleceğe yönelik hedefler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, Karabük iş dünyasının mevcut durumu, ekonomik gelişmeler ve sektörlerin beklentileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. YİK üyeleri, Oda faaliyetlerine ilişkin öneri ve katkılarını sunarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik fikirlerini dile getirdi. Toplantı, düzenlenen iftar programı ile devam etti. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, benzer buluşmaların süreceğini ve Karabük’ün ekonomik potansiyelini daha ileri taşımak adına iş birliğinin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kemikli rampalarinda bayram donusu yogunlugu 415JAzRt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kemikli Rampaları’nda bayram dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında bulunan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi.

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürerken, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden başta Karabük olmak üzere Kastamonu ve Sinop’a gelen sürücüler dönüş yolunda yoğunluk oluşturdu.

Karadeniz’in İstanbul bağlantısını sağlayan Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki D-100 Karayolu Kemikli ve İsmetpaşa rampalarında trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Araç sürücülerinin ilerlemekte güçlük çektiği yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram dönüşü nedeniyle artan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülenirken, kilometrelerce uzayan araç kuyruğu dikkat çekti.

Bölgede trafik ekiplerinin ulaşımın aksamaması için denetimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin