KTSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Şubat, 2016 07:38 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis toplantısı yapıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timurçin Saylar Başkanlığında yapılan toplantıya İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven de davet edildi. İŞKU İl Müdürü Coşkun Güven Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, toplantıya davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meclis üyelerine teşekkür etti. İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven yaptığı teşekkür konuşmasının ardından İŞKUR destekleriyle ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendirirken, Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer kurumlarla işbirliği yaparak açtıkları girişimcilik kurslarının faydalarından bahsetti. Güven ayrıca bu işbirliklerinin 2016 yılında da artarak devam edeceğinin altını çizdi.
İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven’in İŞKUR destekleri ile ilgili bilgilendirmesinin ardından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Caner Özcan da Eskipazar İlçesinde yapılacak olan Eskipazar Metal Ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda genc kizin organlari 4 kisiye umut oldu 8QWHkdlM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da genç kızın organları 4 kişiye umut oldu

Samsun’da kalbi duran ve beyin ölümü gerçekleşen 24 yaşındaki genç kızın bağışlanan organları, 4 hastaya umut oldu.

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Mihriban Okur’un kalbinin durmasının ardından hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Genç kızın vefatının ardından sağlık ekipleri, aileyle görüşerek organ bağışı konusunda izin talep etti. Ailenin onay vermesi üzerine Samsun Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla Okur’un bir böbreği, karaciğeri ve iki korneası başarıyla alındı. Alınan organlardan böbrek Malatya’daki bir hastaya, karaciğer İstanbul’daki bir hastaya nakledilmek üzere gönderildi. Korneaların ise Samsun tedavi gören hastalara umut olduğu öğrenildi.

Acılı aile fertlerinden teyze Saniye Kurnaz Uysal, organ bağışının önemine dikkat çekerek, “Organlar inşallah gidecek insanlara şifa olur. Allah o insanlara uzun ömürler versin. Bir yandan acımız var, bir yandan da insanlara can olduğu için sevinçliyiz” dedi.

Amca Refaettin Okur ise, “Biz canımızı kaybettik. İnşallah hasta olan kardeşlerimize şifa olur. Organ bağışını ben de destekliyorum. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin