Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2018 16:50 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Meclis Üyesi Seçimleri yapıldı

Yoğun katılımın gözlendiği seçimlerde  Üyeler, 10 Meslek Grubunda 23 Meclis Üyesini seçmek için 3 sandıkta oy kullandı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi saat 17:00 itibariyle tamamlandı. Yapılan seçimle 10 Ayrı meslek grubundan 23 Meclis Üyesi seçildi.

İşte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın önümüzdeki dönemde meclis üyeliğini yapacak isimler:

1.Meslek grubundan Levent Biçer ve Kamil Ünal seçilirken, 1. meslek grubunda Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan ve Erdal Cinkavuk ise rakiplerinin aldığı 38 oy karşılığında 27 oy alarak meclis dışında kaldı.

Haddehaneciler olarak adlandırılan 2. meslek grubunda ise tek liste ile Mehmet Mescier ve Erhallar D.Ç. adına Fatih Ustaoğlu meclis üyesi oldu.

  1. Meslek grubu olan demir tüccarlarında ise yine tek liste ile Hüseyin Yalçın ve Emre Akyüz Karabük TSO meclisine girdiler.
  2. Meslek grubunda Erhan Eren, Adnan ÇebiveSalih Yılmaz,
  3. Meslek grubunda Cemal Dereli,Osman Nuri Sürmenve Erol Karadeniz,
  4. Meslek grubunda Mehmet YeşiloğluveAydın Derebaşı,
  5. Meslek grubunda Sezgin Dıravacı ile Hakan Şentürk yine tek liste ile seçilenlerden.
  6. Meslek grubunda Ahmet Çoşar ve Savaş Şenay seçildi.
  7. Meslek grubunda ise Nurhan Barışkan, Seyfettin Başkaya ve Murat Sönmez seçildi.

Son meslek grubu olan kooperatifçilerin yer aldığı 10. grupta ise Muhammet Aydın ve Yaver Aydın yeni meclis üyesi oldular.

Meclis üyelerinin belirlenmesi ile birlikte 23 meclis üyesi önümüzdeki hafta yapılacak ilk meclis toplantısında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerini, Yönetim Kurulu Başkanını ve Meclis Başkanını seçecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Korebe
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Haziran, 2026 11:39 tarihinde yayınlandı
0

“Körebe” Türkiye’nin en iyi belgeseli oldu

Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Körebe” belgesel filmi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen 3. Mezuniyet Film Festivali’nde “En İyi Belgesel Film Ödülü”nün sahibi oldu.

Türkiye genelindeki üniversitelerden gönderilen 391 bitirme projesi filmin arasından finale kalan “Körebe”, festival jürisinin değerlendirmesi sonucunda en iyi belgesel seçilerek öğrencilerin emeğini ulusal düzeyde taçlandırdı.

Bitirme projesi olarak hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Yağmur Kaya üstlendi. Filmin ekibinde Senanur Gündüz, Sümeyye Erdoğan, Melisa Yıldız, Muhammet Enes Çelik ve Semra Güler görev üstlendi. Hacı Bayram Veli Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde filmin yönetmeni Yağmur Kaya’ya ödülünü, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sezai Türk takdim etti. Filmin danışmanlığını ise Doç. Dr. Burak Türten yürüttü.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimizin ulusal düzeyde önemli bir başarıya imza atarak Türkiye’nin en iyi bitirme projesi belgeseli ödülünü kazanması bizleri gururlandırmıştır. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik bilgi ve birikimlerini sanatsal üretimlerle buluşturmalarını önemsiyor, onların her alanda nitelikli çalışmalar ortaya koymalarını destekliyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin