blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Kasım, 2024 12:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KTSO Kasım Ayı Meclis Toplantısı Öncesi Eskipazar’ı Ziyaret Etti

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nı Eskipazar ilçesinde düzenleme kararı aldı.

Toplantı öncesinde KTSO heyeti, ilçedeki sanayi işletmelerini ziyaret ederek sektör çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile Genel Sekreter’in katıldığı ziyarette, ilçede faaliyet gösteren çeşitli firmalar yerinde incelendi.

ÇEŞİTLİ SEKTÖRLERDEKİ FİRMALAR ZİYARET EDİLDİ

Ziyaret kapsamında taş ve mermer işleme alanında çalışan Native Maden Ltd. Şti., pelet üretimi ve orman ürünleriyle Yaman Orman Ürünleri Ltd. Şti., ayakkabı imalatında Olivia Ayakkabı Ltd. Şti., soda ve gazlı içecek üretiminde Della Gıda A.Ş., Eskipazar’ın coğrafi işareti olan “Sarı Traverten Taşı”nı işleyen Köksal Ltd. Şti. ve turizm sektöründe hizmet veren Hadriana Palace Otel ziyaret edildi.

İLÇEYE KATKI SUNACAK PROJELER KONUŞULDU

Ziyaretlerde firmaların karşılaştığı sorunlar, çözüm önerileri ve Eskipazar’a yönelik yapılabilecek katkılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. KTSO yetkilileri, ilçe ekonomisinin geliştirilmesi için sanayi ve turizm alanlarında daha fazla destek sağlanacağını ifade etti.

Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından ilçeye yönelik çözüm önerilerinin değerlendirilmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Arslan’dan Kızılay çağrısı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, yeni binasına taşınan Türk Kızılayı Bartın Şubesini ziyaretinde tüm insanlara davette bulunarak, Kızılay’ın faaliyetlerine takviye verilmesini istedi.
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Millet Bahçesi içerisindeki yeni binasına taşınan Türk Kızılayı Bartın Şubesi’ni ziyaret etti. Şub Lideri Nihat Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vali Arslan, yeni binanın haırlı olmasını diledi. Binayı gezerek, devam eden inşaa çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Arslan’a Kızılay’ın faaliyetleri konusunda da ayrıntılı bilgiler verildi. Vali Arslan, yaptığı açıklamada Kızılay’ın ehemmiyetine dikkat çekerek, faaliyetlerine istekli takviye olunması için davette bulundu. Vali Arslan, "Kızılayımız, her türlü acil durumda milletimizin yanında olan bir kuruluş. Geçmişi yüz yıllar öncesine dayanıyor. Tüm vatandaşlarımız, Kızılay’a dayanak olmalı. Kızılay’ın faaliyetlerinde gönüllülük aslına nazaran takviye olmaya çağırıyoruz. Zira Kızılayımız bize, afetlerden kan muhtaçlığı üzere durumlara kadar hayat kurtaran durumlarda çok önemli katkıları ve emekleri oluyor. Bu nedenler tüm vatandaşlarımızı Kızılay konusunda daha hassas olmalarını umuyoruz" diye konuştu
Ziyaret için teşekkür eden Kızlay Başkanı Nihat Yalçın ise, üstlendikleri sorumluluğun farkında olduklarını tabir ederek, insanların muhtaçlık anlarında yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin