Reklam
Reklam
67629a0a6436b
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Aralık, 2024 12:47 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Heyeti’nden Kastamonu’ya Ziyaret

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Batı Karadeniz Bölgesi’nde birlik ve beraberlik içerisinde bölgesel kalkınmayı hedefleyen projeler üzerine istişarelerde bulunmak amacıyla Kastamonu’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaret programına KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile genel sekreter katılım sağladı.

Program kapsamında ilk durak, Kastamonu Kent Müzesi oldu. KTSO heyeti, müzede Kastamonu’nun tarihi, turistik değerleri ve önemli dönüm noktalarına ilişkin bilgileri ayrıntılı şekilde inceledi.

Ardından Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) ziyaret edildi. KATSO Meclis Başkanı Turgay Dellaloğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıklıoğlu ve diğer üyelerle bir araya gelen KTSO heyeti, karşılıklı iş birliği ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu. KTSO Başkanı Fatih Çapraz, nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Bir sonraki ziyaret Kastamonu Ticaret Borsası’na yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli, KTSO heyetini ağırlayarak mevcut ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Çapraz, sıcak karşılama ve paylaşılan değerli bilgiler için teşekkürlerini sundu.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ziyaretleri kapsamında, ilk durak Kastamonu Ticaret Borsası’nın projelerinden biri olan ve hızla faaliyetlerine devam eden Kastamonu Endüstriyel Orman Ürünleri Ortak Kullanım İşleme Tesisi (KASWOOD) oldu. Borsa Başkanı İzbeli, tesisin faaliyetlerini detaylı şekilde tanıtarak katma değer sağlayan bu projenin önemini vurguladı.

Heyetin ikinci durağı, Gülcan Mobilya firması oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet E. Gülcan, firmanın modern kalite anlayışıyla şekillenen üretim ve proje hedeflerini aktardı. Gülcan, pazara sundukları ürünlerde yüksek kalite, çok işlevsellik ve ekonomik kriterleri ön planda tuttuklarını ifade etti.

OSB ziyaretlerinin son adresi AKL Eldiven firması oldu. Firma yetkilileri, 2017 yılında faaliyete başlayan fabrikanın dışa bağımlılığı azaltmayı ve istihdam sağlamayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, iş eldivenleri ve koruyucu tulum üretiminde fiyat-kalite dengesine büyük önem verdiklerini vurguladı. KTSO heyeti, Kastamonu’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bölgesel iş birliği ve kalkınma projelerinde önemli kazanımlar sağladıklarını belirterek Kastamonu’daki kurum ve firmalara teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin