Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2021 09:33 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Heyeti Metal Expo Fuarını ziyaret etti

29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihlerinde demir çelik organizasyonlarının başında yer alan Metal Expo Fuarının üçüncüsü İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Karabük’ün önemli sanayi kuruluşları arasında olan KARDEMİR A.Ş.,Aygünsan Demir Çelik ve Tic.Ltd.Şti.  ve Işık Çelik San.ve Tic. A.Ş. firmalarının açmış oldukları stantlar Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Genel Sekreter Cem Biçen, Karabük Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr.Oğuz Fındık, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç ve Kurul üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Fuar, Ar-Ge ve yatırım konuları hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca İstanbul Ticaret Odası standında projeler ve fuarlar koordinatörlüğü uzmanlarıyla bir araya gelen KTSO Genel Sekreterliği ekibi ve Karabük Üniversitesi TeknoKent Genel Müdürü, olası fuar işbirlikleri ve Karabük’ün katılması önerilen uluslararası fuarlar hakkında detaylı görüş alışverişinde bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin