Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2021 09:33 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Heyeti Metal Expo Fuarını ziyaret etti

29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihlerinde demir çelik organizasyonlarının başında yer alan Metal Expo Fuarının üçüncüsü İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Karabük’ün önemli sanayi kuruluşları arasında olan KARDEMİR A.Ş.,Aygünsan Demir Çelik ve Tic.Ltd.Şti.  ve Işık Çelik San.ve Tic. A.Ş. firmalarının açmış oldukları stantlar Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Genel Sekreter Cem Biçen, Karabük Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr.Oğuz Fındık, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç ve Kurul üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Fuar, Ar-Ge ve yatırım konuları hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca İstanbul Ticaret Odası standında projeler ve fuarlar koordinatörlüğü uzmanlarıyla bir araya gelen KTSO Genel Sekreterliği ekibi ve Karabük Üniversitesi TeknoKent Genel Müdürü, olası fuar işbirlikleri ve Karabük’ün katılması önerilen uluslararası fuarlar hakkında detaylı görüş alışverişinde bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
341
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ADEM’de evlilik öncesi eğitim semineri

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Yenice Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında kursiyerlere; aile içi iletişim, evlilikte sağlık ve aile hukuku konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde sağlıklı iletişimin evlilik üzerindeki etkileri, eşler arası anlayış ve empati, evlilik sürecinde fiziksel ve ruhsal sağlığın korunması ile eşlerin hak ve sorumluluklarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı.

Sosyal Hizmet Personeli Esra Yavuz tarafından verilen eğitimde, katılımcıların soruları da yanıtlandı. Seminerde, evlilik öncesinde bilinçlenmenin sağlıklı aile yapısının oluşmasındaki önemine dikkat çekildi.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, aile yapısının güçlendirilmesi ve evlilik öncesi eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla benzer çalışmaların il genelinde devam edeceğini bildirdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin