Milli Egemenlik ilkesi ile milli birlik ve beraberliğimizin sağlanması, bunun yaşatılması ve ilelebet devam etmesi için gençlerimize büyük görevler düşmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti’ni bizden sonraki nesillere en iyi şekilde teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilinciyle;19 Mayıs 1919 yılında başlayan ülkemizin kurtuluş hareketinin 96. yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı şükran ve minnetle anar, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.


0
KTSO Başkanı Tuncay Özcan’ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.


