Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Nisan, 2019 13:54 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Başkanı Mescier, seçilen Başkanları kutladı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier 31 Mart Yerel seçimlerinde sonrasında seçimi kazanan tüm Başkan adaylarını kutladı.

Türk demokrasi tarihi açısından önemli bir adımı daha, başarılı bir şekilde geri bırakmanın haklı onurunu yaşamaktayız diyen Mescier “Her zaman olduğu gibi, bu güzel seçim atmosferinin yine kazananı milletimiz ve demokrasimiz olmuştur. Bu vesileyle başta Sayın Rafet Vergili olmak üzere seçimleri kazanarak belediye başkanlığı görevine gelen başkanlarımızı ayrı ayrı tebrik ederim.

Tüm başkanlarımızın Karabük’ümüze güzel hizmetlerde bulunacaklarına dair inancım tamdır. İl ve belediye meclis üyeliklerini kazanan kıymetli hemşerilerimi de ayrıca tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Köy ve mahalle yönetimlerine seçilen değerli muhtar ve azalarımızı da tebrik eder, onlara da yeni görevlerinde muvaffakiyetler temenni ederim. İş dünyası olarak istikrardan ve büyüyen Türkiye’den yana olmak bizim için vazgeçilmez bir düsturdur.

Bu nedenle yeni seçim sonuçlarıyla birlikte Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğine ve milli gelirini de sürekli arttıracağına dair şüphemiz yoktur. Belirsizlik ortamının dağılması ve piyasaların rahatlamasıyla birlikte ülke ekonomisinin hızlı bir şekilde canlanacağını ümit ekmekteyiz. Bu ümit ve arzuyla seçim sonuçlarının aziz milletimize, ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspor sezonu goztepe maci ile tamamlayacak C6UjifGF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor sezonu Göztepe maçı ile tamamlayacak

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, sezonu yarın sahasında oynayacağı Göztepe karşılaşması ile tamamlayacak.

Samsunspor, Süper Lig, Türkiye Kupası, UEFA Konferans Ligi ve Süper Kupa olmak üzere 4 kulvarda yarıştığı bu sezonun finalini Göztepe karşılaşmasında yapacak. Ligin 34. haftasında yarın saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Göztepe’yi ağırlayacak kırmızı-beyazlılar, geçen hafta kaybettiği için Avrupa kupalarına katılma şansını yitirdi. Ümit Öztürk, Ömer Aydın ve Yusuf Susuz hakem üçlüsünün görev alacağı karşılaşma ile sezonu kapatacak Samsun temsilcisi, kısa bir tatilin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Göztepe karşısında 8 eksik

Göztepe ile yarın oynanacak karşılaşmada sakatlıkları bulunan İrfan Can Eğribayat, Bedirhan Çetin, Lubo Satka, Celil Yüksek, Jaurs Assoumou, Emre Kılınç, Tahsin Bülbül’ün yanı sıra sarı kart cezalısı Joe Mendes forma giyemeyecek.

Sezonun son maçında taraftarı önünde Göztepe karşısında boy gösterecek kırmızı-beyazlılar, puan alamasa bile ligi 7. sırada tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin