Karabük Postası tarafından
11 Ağustos, 2023 16:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KTSO Başkanı Çapraz İKV Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KTSO) Fatih Çapraz, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. İKV 61’inci Genel Kurulu, kurucu ve mütevelli kurum başkanları, destekçi kurum temsilcileri ve delegelerin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Genel Kurulun divan başkanlığını İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Divan Başkan yardımcılığını KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve Divan Yazmanlık görevini İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas üstlendi. Genel Kurulun açış konuşmaları, TOBB Başkan Yardımcısı ve İTO Başkanı Şekip Avdagiç, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ile İKV Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından yapıldı. İKV'nin yeni Yönetim Kuruluna; Ayhan Zeytinoğlu, Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Sedat Zincirkıran, Zeynel Abidin Erdem, Bedii Can Yücaoğlu, Hakan Sefa Çakır, Murat Hazıroğlu, Ömer Gülsoy, Fatih Çapraz, Hakkı İsmet Aral, Şadan Eren, Ali Sami Aydın, Yavuz Altun, Ersin Kenan Kayalar, Ercan Özboyacı, Mustafa Şenocak ve Akansel Koç yer alırken, Denetleme Kurulu Üyesi Abdurrahman Aslantaş ve Mustafa Zeytin seçildi. blank KTSO Başkan Çapraz, "Beni bu göreve layık gören başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, kıymetli başkanlarımıza ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Tüm gücümüzle ülkemizin kalkınması için çalışmaya ve üretmeye hep birlikte devam edeceğiz" dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Boz ayı avlayan iki avcı fotokapana yakalandı

Bartın’ın Ulus ilçesinde ormanda boz ayı avlayan iki avcı, fotokapan imajlarına yakalandı. Yasal süreç başlatılan avcılara toplamda 170 bin TL para cezası kesildi.
Ulus ilçesinde Tabiat Muhafaza Ulusal Parklar Müdürlüğünce ormana kurulan fotokapana boz ayı avlayan iki avcı yansıdı. Manzaralarda avcıların, araçlarıyla ormana gelerek fener ve tüfekle gezdikleri anlar yer aldı. Silah sesi ve akabinde boz ayı sesinin de yer aldığı manzaralar üzerine ormanlık alanda inceleme yapan gruplar, bir bozanın vurulduğunu tespit edildi. Yürütülen çalışmalarda avcıların kimlikleri tespit edildi. Ateş edenin R.Ü., yanındaki arkadaşının ise İ.D. olduğu belirlendi.
Yasal süreç başlatılan avcılara toplamda ise 170 bin TL para cezası kesildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin