KTSO Başkanı Çapraz ANKİROS Fuarını Ziyaret Etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66f142aa40e91 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Eylül, 2024 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO Başkanı Çapraz ANKİROS Fuarını Ziyaret Etti

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ve Karabük OSB Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Yunus Çelik, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ANKİROS 2024 Fuarı’na katılım sağladı.

Fuarda, Karabük’ün önde gelen sanayi kuruluşlarının stantlarını ziyaret eden Çapraz, firmaların ekonomiye sundukları katkılardan dolayı yetkililere teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

Demir – çelik, döküm, demir dışı metalürji teknolojileri, makina ve ürünlerinin en önemli buluşma noktalarından biri olarak bilinen ANKİROS Fuarı’nda, Karabük’ün sanayi potansiyeli bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan Fatih Çapraz, Karabük’ün bu sektördeki gücünü ve katkısını vurgulayarak, fuarın hem katılımcılar hem de ziyaretçiler açısından verimli geçtiğini belirtti.

Başkan Çapraz, “Karabük olarak bu tür organizasyonlarda yer almak, şehrimizin ve sanayimizin gelişimine katkı sağlıyor. Katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin