Reklam
Reklam
66f142aa40e91 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Eylül, 2024 13:28 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Başkanı Çapraz ANKİROS Fuarını Ziyaret Etti

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ve Karabük OSB Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Yunus Çelik, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ANKİROS 2024 Fuarı’na katılım sağladı.

Fuarda, Karabük’ün önde gelen sanayi kuruluşlarının stantlarını ziyaret eden Çapraz, firmaların ekonomiye sundukları katkılardan dolayı yetkililere teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

Demir – çelik, döküm, demir dışı metalürji teknolojileri, makina ve ürünlerinin en önemli buluşma noktalarından biri olarak bilinen ANKİROS Fuarı’nda, Karabük’ün sanayi potansiyeli bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan Fatih Çapraz, Karabük’ün bu sektördeki gücünü ve katkısını vurgulayarak, fuarın hem katılımcılar hem de ziyaretçiler açısından verimli geçtiğini belirtti.

Başkan Çapraz, “Karabük olarak bu tür organizasyonlarda yer almak, şehrimizin ve sanayimizin gelişimine katkı sağlıyor. Katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin