blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kral ile Ateş arenaya sığmadı

Düzenlenen boğa güreşleriyle binlerce insanın ilgi odağı olmaya devam eden Artvin’in Yusufeli ilçesinde yürekleri ağızlara getiren güreşte, 2 boğa arenanın dışına çıktı, seyircilerde onları takip etti.
Yusufeli’nde düzenlenen boğa güreşlerinde ’Kral’ ve ’Ateş’ isimli iki boğa, güreş arenasına sığmadı ve güreş dışarı taşındı. Arenanın kapısını kırarak izleyicilerin ortasına çıkan boğalar, sahipleri tarafından zorlukla sakinleştirildi.
Yusufeli ilçesinde bahar ile birlikte başlayan boğa güreşlerinde bu kere Derekapı Boğa Güreşleri’nde karşı karşıya gelen 2 boğa, uzun gayret sonrasında arenanın kapısını kırarak dışarı çıktı. Seyircilerin ortasına da dalan boğalar, paniğe ve kaçışmalara sebep oldu. Sahiplerinin müdahalesiyle ve gayretleriyle zahmetle sakinleştirilen boğalar, inançlı bir alana götürüldü. Kimsenin yaralanmadığı olay sonrası boğaların alandan çıkarılmasıyla güreşler kaldığı yerden devam etti.
Düzenlenen boğa güreşlerinde arena dışına çıkan güreşi, 5 yaşındaki Ateş’i yenen 10 yaşındaki Kral kazandı. Kral’ın sahibi Onur Fazilet, kilosunda son 2 yılın şampiyonu olduğunu söz ederek "O doğuştan şampiyon. Rakibi de çok güçlüydü. Sahanın kapısını kırıp dışarı çıktılar. Güreşlerini orada da sürdüren boğalar zevkli bir güreşe sahne oldu. Sonunda kazanan olduğumuz için memnunum. Son 2 yılda olduğu üzere bu yıl da kendisinden şampiyonluk bekliyorum" biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evine pencereden giren genç, hırsız sanılarak paniğine neden oldu

Bartın’da gece yarısı evine pencereden giren genç, paniğine neden oldu. Alarma geçen ve kapı kapı dolaşan polis ekipleri ise, gerçek ortaya çıkınca normale döndü.
Edinilen bilgiye Bartın Kemerköprü Mahallesi Ahçeloğlu Sokak’ta yaşayan ve ismi açıklanmayan bir genç, evin anahtarını evde unuttuğu için zemin katta bulunan dairesine pencereden girdi. Yoldan araçla geçen bir vatandaş ise durumdan şüphelenerek, 112 ihbar hattını aradı. Şahsın hırsız olabileceğini söylemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve bekçi yönlendirildi. Ekipler kapı kapı dolaşarak, demir kapısı bulunan ve penceresi zemine yakın bina aradı. İhbarcı ile tekrar temasa geçen ekipler, yapılan görüşmenin ardından tarif edilen adresi buldu. Evin kapısını çalan ekipler, kapıya çıkan gençlerin ihbar edilen adreste yaşadığı ve anahtarı evde unuttuklarını öğrendi.
Çevredeki kapıları da çalan ekipler, gençlerin kimliklerini alarak gençlerin genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı. Kontrollerde olumsuz bir durumun çıkmaması ve gençlerin söylemlerini komşularının da doğramasının ardından ekipler normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin