Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde kozmetik eserlerinin satıldığı işyerinde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Yenimahalle Nihat Kantarcı Caddesi üzerindeki ’Belleza’ isimli kozmetik eserlerinin işyerinde yangın çıktı. İşyerinin üst katında bulunan ve yazıhane olarak kullanılan kısımda bilgisayar monitöründen alevler yükseldi. İşyeri çalışanları durumu fark edince durumu Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü gruplarına bildirdi. Ayrıyeten olay yerine de polis takımları sevk edildi.
İtfaiye gruplarının zamanlamasıyla alevlere teslim olan bilgisayar monitörü yangın tüpüyle müdahale edilerek söndürüldü.


Kozmetik ürünlerinin satıldığı işyerinde çıkan yangın korkuttu
Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı
Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.
Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.
Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

