Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Şubat, 2015 09:08 tarihinde yayınlandı
0

Kozlu Belediyesi’ne Bir Araç Daha Kazandırıldı

ZONGULDAK Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in girişimleri sonucunda Kozlu Belediyesi araç filosuna bir yenisi daha eklendi.
Şartsız hibe yoluyla elde edilen sıfır kilometre araç, Kozlu Belediyesi İşletme ve İştiraklar Müdürlüğü’ne kazandırıldı. Bu sayede araç kiralamalarına ödenen bütçelerden tasarruf sağlanacağını belirten Şahin, belediye bütçesine katkı sağlanacağını belirtti. Ayrıca Kozlu Belediyesi tarafından bir adet ful donanımlı, kırıcılı İş makinesi alımı için ihale tamamlanırken, ihalenin sonuçlanmasından sonra bu araçların kiralanması sebebiyle piyasaya ödenek bütçe belediyenin bütçesinde kalacak ve belediye tasarruf sağlayacak.
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hedefimiz belediyemizi kendi ayakları üzerinde duran, tek bütçe yapabilen, hizmet kalitesini arttıran bir belediye haline getirebilmektir. İşçisine, memuruna, tüm taşeronuna paralarını ödeyebilen bir belediye amaçlıyoruz” dedi.
Şahin ayrıca, belediyede hiçbir çalışanın hakkının yenmeyeceğinin, bir gün dahi çalışmış olsa bile tüm çalışanlarının hakkının verileceğinin, emeğinin karşılığını herkesin alacağının bilinmesini istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 17
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
11 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Kenan Yılmaz ve ekibi sahada

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve ekibi, yetkili oldukları işyerlerini ziyaret ederek emekçilerin sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yılmaz, son olarak KARDEMİR bünyesindeki işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde çalışanların talepleri, çalışma koşulları ve iş hayatına dair yaşanan sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İşçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Kenan Yılmaz, sendika olarak her zaman emekçinin yanında olduklarını belirterek, çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretler sırasında çalışanlar da sorunlarını doğrudan sendika yönetimine iletme fırsatı bulurken, Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin